Spread the love


H Katya Elise τρελαίνει με την «πίσω» όψη της, και είναι ένας καλός λόγος για να ξεκινήσει κάποιος τη γυμναστική αφού η 20χρονη personal trainer και μοντέλο από τη Σλοβενία σε κάνει να την ακολουθήσεις.

Το fitness model και personal trainer που ζει μονιμα πλέον στο Μαϊάμι των ΗΠΑ κάνει ό,τι περνάει από το σώμα της για να στείλει αδιάβαστους τους εκατομμύρια followers που έχει στο Instagram.

Το κορίτσι περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο ώστε να μπορεί να αφιερώνει άλλες τόσες ώρες στη φωτογράφηση της πίσω όψης της.

Φανταστείτε πόσο επιτυχημένη είναι στο αχανή χώρο των social media που με 1,280 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 3,3 εκατομμύρια followers στο instagram.

Είναι αυτό που λέμε ο τέλειος πειρασμός .. Δείτε την σελίδα της: workoutsbykatya.com

H Sexy Katya Elise φροντίζει να κάνει διάσημους τους γλουτούς της και ανατινάζει το Instagram με τα βίντεο και τις φωτογραφίες που ποστάρει.

Δείτε την στο facebook, το facebook1, το twitter, και το instagram

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Katya Elise Katya Elise Katya Elise Katya Elise Katya Elise Katya Elise Katya Elise Katya Elise Katya Elise Katya Elise Katya Elise Katya Elise Katya Elise Katya Elise Katya Elise Katya Elise Katya Elise Katya Elise Katya Elise Katya Elise Katya Elise Katya Elise Katya Elise Katya Elise Katya Elise Katya Elise Katya Elise Katya Elise Katya Elise



Spread the love