Spread the love


Η Ηλιάννα Λέκκα είναι μια κοπέλα με πολύ εντυπωσιακό Instagram, είναι από την Αθήνα και σε όποια καταστήματα εμφανίστηκε ή εργάστηκε έφερε τα πάνω-κάτω. Μένει στον Βύρωνα, είναι 23 ετών, και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναγράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, είναι Bartender στην εταιρεία «Obsession Party» και Barwoman στην εταιρεία «Dirty Blonde». Ως πρώην εργοδότες της, αναφέρει το «Guzel Spetses» και το «Joy Bar Glyfada».

Η Ηλιάννα Λέκκα σπούδασε Nail Artist στο «Evabeauty», και έχει τελειώσει το 1o ΕΠΑΛ Ζωγράφου, και δηλώνει διαμονή στον Βύρωνα. Έχει γεννηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου 1994, και όπως θα διαπιστώσετε εκτός από τα πολύ γλυκά χαρακτηριστικά διαθέτει πολύ γυμνασμένο σώμα.

Αυτό που επίσης δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει επάνω της είναι τα πολύ όμορφα τατουάζ, που τονώνουν το παρουσιαστικό της.
Η αλήθεια είναι ότι αυτό το κορίτσι, διαθέτει πολύ όμορφο, όσο και εντυπωσιακό προσωπικό λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι με 1,741 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 30 χιλιάδες followers.

Το κορίτσι poy έχει σπουδάσει αισθητικός, έχει χορέψει σε μεγάλα κλαμπ στην Αθήνα αλλά και στις Σπέτσες, και τώρα ασχολείται επαγγελματικά με το bartending. Είναι από τις πιο νεαρές και επιτυχημένες barwoman που λατρεύουμε να βλέπουμε φωτογραφίες της.

Η Ηλιάννα αγαπάει τον φωτογραφικό φακό, κι αυτός την λατρεύει, αφού μας αφήνει να την βλέπουμε σε πολύ όμορφες πόζες της, μέσα σε κόσμο ή σε προσωπικές της στιγμές.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love