Spread the love


Η Κωνσταντίνα Στράτου είναι πτυχιούχος και την αγαπάει πολύ η τηλεόραση. Είναι μοντέλο που εντυπωσιάζει με κάθε εμφάνισή της, παρόλο που η ίδια είναι χαμηλών τόνων. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες της, και ακολουθήστε τη στο Instagram.

Η Κωνσταντίνα Στράτου είναι μια νέα κοπέλα με πτυχίο Marketing και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Οι περισσότεροι την γνωρίζουμε μέσα από την επαγγελματική της ενασχόληση με τα τηλεοπτικά δρώμενα, αφού παλαιότερα εμφανιζόταν στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημερούδια» και το βράδυ στο «Πρώτη Φορά ΟΛΑ» στην ενότητα «Κρυφή Κάμερα», καθώς και στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή, «Mega με Μια», στο κομμάτι της μόδας.

Μάλιστα η ίδια είχε αναφέρει ότι: «Πρώτη φορά στην τηλεόραση βγήκα με μαγιό στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Με το μόντελινγκ ασχολούμαι έναν χρόνο.

Τυχαία μπήκα στον χώρο, έπειτα από την επιμονή ενός φίλου μου. Στο πρωινό του Σεφερλή ξεκίνησα να δουλεύω ως μοντέλο. Κάποια στιγμή είχα πάει ως καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, και έτσι μετά από αυτό εντάχθηκα στο cast της εκπομπής.

Έχω κάνει πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας και καταλόγους. Με έχετε δει και στο βιντεοκλίπ του Σάκη Αρσενίου «Οξυγόνο».

Η αλήθεια είναι ότι με ενδιαφέρει ο χώρος της τηλεόρασης αλλά είμαι στο ξεκίνημα μου. Φυσικά και δεν μπορώ να πω τώρα ότι θέλω να έχω εκπομπή» είχε αναφέρει στο «Πρώτο Θέμα».

Μάλιστα, μας είχε αφήσει άφωνους η δήλωσή της: «Όχι, δεν με πλησιάζουν οι άντρες. Φυσικά είμαι ευγενική. Εντάξει, αν είμαι έξω και κάποιος με κοιτάζει έντονα, δεν θα τον κοιτάξω. Ίσως δεν δίνω το πράσινο φως να με πλησιάσουν. Μάλλον δεν έχω διάθεση να ερωτευτώ αυτή την περίοδο, προτιμώ να αφοσιωθώ στη δουλειά μου».

«Δεν αγχώνομαι καθόλου. Μου αρέσει και το απολαμβάνω. Ούτε κάνω ποτέ παράπονα ότι κουράζομαι. Ακόμη κι αν τύχει να δουλεύω πολλές ώρες. Μου αρέσει αυτή η δουλειά και την κάνω με χαρά».

Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον χορό, που είναι το χόμπι της. Ασχολείται με το modeling και λόγω υποχρεώσεων ταξιδεύει συχνά. Λατρεμένος προορισμός είναι το Παρίσι!

Η Κωνσταντίνα, μένει στην Αθήνα και όσοι την γνωρίζουν καλά, μας λένε πως ξεχωρίζει για το πείσμα και την αισιοδοξία της. Αυτό το διάστημα το πανέμορφο μοντέλο είναι συμπαρουσιάστρια στην διαδικτυακή εκπομπή του Star «In & Out».

Δείτε τη στο Facebook και στο Ιnstagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Όταν είχα πάει στην Μύκονο στα τέλη Αυγούστου το 2015 είχε τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της από την μεσογειακή ομορφιά της.

Απολαύστε και ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες της:

Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου  Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου

Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου Κωνσταντίνα Στράτου



Spread the love