Spread the love


Η Μαργκώ Τούμπανη δείχνει με στιλ και σεξαπίλ τα πλούσια δώρα που διεκδικούν οι τηλεθεατές. Η κοπέλα με τα ατέλειωτα πόδια, το καλογυμνασμένο κορμί και το εκπληκτικό χαμόγελο καθήλωσε το αντρικό κοινό από την πρεμιέρα κιόλας της εκπομπής!

Η Μάργκω Τούμπανη όνομα και πράγμα! Είναι η μία από τις δύο καλλονές που έχει στο πλευρό της η Ντορέττα στο «Κάνε Παζάρι».

Στην σελίδα της στο Facebook μας πληροφορεί ότι  σπούδασε στο «Πάντειο Πανεπιστήμιο», και είναι από την Αθήνα, όπου την δηλώνει και ως τόπο διαμονής της.

Θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα στις πασαρέλες των πιο γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών μόδας και να περνούσε έτσι με ευκολία στη συνέχεια μπροστά από τις κάμερες.

Σε αυτό βεβαίως βοήθησε αρκετά και ο λογαριασμός της στο Instagram, ο οποίος είναι γεμάτος με ωραίες, θηλυκές και κάποιες σέξι φωτογραφίες της. Μοιραία, λοιπόν, αυξάνονται και πληθύνονται καθημερινά οι followers της. Και πού να ανέβει περισσότερο και η τηλεθέαση του «Παζαριού».

Το ιστορικό τηλεπαιχνίδι, «Κάνε Παζάρι» και προβάλλεται καθημερινά την ίδια ώρα.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάνει καθημερινά παζάρι με διαγωνιζόμενους, που επιλέγει από το πολυπληθές κοινό, τους υποβάλλει σε δοκιμασίες και τους χαρίζει χρήματα και πλούσια δώρα.

Κάθε διαγωνιζόμενος δοκιμάζει την τύχη του και προσπαθεί να κάνει το σωστό παζάρι, μέσα από καταστάσεις που κρύβουν αγωνία, συγκίνηση, γέλιο, χαρά, κέφι και δράση. Με μόνο «όπλο» το ένστικτό του, κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να μαντέψει σωστά, ν’ ανοίξει τη σωστή κουρτίνα και να αποφύγει το ΖΟΝΚ προκειμένου να βγει κερδισμένος.

Στο πλατό βρίσκεται μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου σε ρόλο βοηθού ο Αλέξης Παππάς καθώς και τα δυο όμορφα κορίτσια που παρουσιάζουν τα πλούσια δώρα του παιχνιδιού.

Ο λόγος για την Μαργκώ Τούμπανη και την Στέλλα Μιχαλέα. Στα voice over είναι ο Ήζυ Κουτιέλ, η πιο γνώριμη φωνή του τηλεπαιχνιδιού αφού έχει υπάρξει σε όλα τα «Παζάρια». Τη μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Γιάννης Πατρικαρέας.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο Instagram έχει ανεβασμένες μόνο 59 δημοσιευμένες φωτογραφίες της και κατάφερε να συγκινήσει περισσότερους από 2,239 χιλιάδες Followers.

Δείτε την Μαργκώ Τούμπανη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν, και κράτα την κουρτίνα:

Μόνο χαμόγελα εδώ! #kanepazari #kanetintuxisou #skaitv #showtime #colours #happyface @bozikis_shoes @fracomina_official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Margo Toumpani (@margo_toumpani) στις

>

>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Spread the love