Spread the love


Η Mischa Barton γνωστή λάτρης της καλοκαιρινής Ελλάδας, πίρε μέρος σε μια πανέμορφη διαφήμιση επιτραπέζιου νερού όπου μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Μας προσέφερε πολύ όμορφες πόζες που γρήγορα έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Η Mischa Barton στην παραλία του Μαλιμπού μας χάρισε από τις πιο όμορφες πόζες της.

Η Mischa Barton είναι ηθοποιός από την Μεγάλη Βρετανία, περιστασιακό μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας με βρετανική, ιρλανδική και αμερικανική υπηκοότητα.

Είναι 31 ετών, κι έχει γεννηθεί στις 24 Ιανουαρίου 1986 στο Χάμερσμιθ, του Λονδίνο, με ύψος που δεν ξεπερνάει τα 1 75 εκατοστά.

Μερικές φορές αφήνει τα κινηματογραφικά της και ασχολείται με το μόντελινγκ, όπως αυτή τη φορά που πόζαρε για το επιτραπέζιο εμφιαλωμένο νερό «138 Water», που έκανε την φαντασία μας να καλπάσει μέσα από το λευκό της bikini.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Mischa Barton αγαπάει την Ελλάδα, και μάλιστα μια φωτογραφία της topless στην Μύκονο, που είχε ανεβάσει στο Instagram είχε κάνει τον γύρο του κόσμου, αφού σχεδόν όλα τα σοβαρά μέσα ενημέρωσης την είχαν αναρτήσει διαφημίζοντας την χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Mischa Barton Mischa Barton

Mischa Barton

Mischa Barton Mischa Barton

Mischa BartonMischa Barton Mischa Barton

Mischa Barton

Mischa Barton Mischa Barton

Mischa Barton

Mischa Barton Mischa Barton Mischa Barton Mischa Barton Mischa Barton Mischa Barton Mischa Barton Mischa Barton Mischa Barton Mischa Barton Mischa Barton

Δείτε ακόμα:

Η Mischa Barton ανέβασε φωτογραφία από Μύκονο



Spread the love