Spread the love


Έναν από τους πιο «καυτούς» λογαριασμούς στο ελληνικό Instagram, διαθέτει η Ναυσικά Καλύβα, έχουμε δει τα τελευταία χρόνια να εργάζεται σε αρκετά νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και είναι από τις πιο όμορφες παρουσίες στο χώρο του clubbing.

Η εντυπωσιακή ψυχολόγος τρελαίνει κόσμο με τις φωτογραφίες που ανεβάζει.

Την Ναυσικά Καλύβα την έχουμε δει τα τελευταία χρόνια να εργάζεται σε αρκετά νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και είναι από τις πιο όμορφες παρουσίες στο χώρο του clubbing.

Καθημερινά η Ναυσικά Καλύβα ανεβάζει photos στα social media που μαζεύουν όπως είναι αναμενόμενο πολλά likes, ωστόσο η photo που ανέβασε πριν λίγες ώρες στο προφίλ της στο Facebook, ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη!

Η  Ναυσικά Καλύβα ανήκει στο Ζώδιο του Κριού, και έχει σπουδάσει ψυχολογία στο « CITY».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι στις φιλοδοξίες της είναι: «Μόλις νιώσω έτοιμη να περάσω στο επόμενο βήμα να κάνω μια δική μου δουλεία ίσως και στο χώρο της διασκέδασης».

Έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της και δηλώνει ακόμα ελεύθερη.

Μάλιστα είχε υποστηρίξει ότι οι άντρες έχουν χάσει το ρόλο του κυνηγού: «Ζούμε σε μια εποχή όπου όλα έχουν γίνει πολύ εύκολα δυστυχώς και οι άντρες έχουν ξεχάσει πως είναι ο ρόλος του κυνηγού βεβαία έχουν μεγάλη ευθύνη και οι γυναίκες σ αυτό».

Ο ιδανικός άντρας δεν πρέπει να έχει πολλά για την Ναυσικά παρά μόνο κατανόηση : « Αυτός που θα με καταλαβαίνει με μια μάτια χωρίς λέξεις».

Η αλήθεια είναι ότι πάρα πολλοί άντρες την έχουν πολιορκήσει: «Στη ζωή μου φυσικά και με έχουν φλερτάρει με λουλούδια, δώρα, κτλ αλλά επειδή είμαι υπέρ της επιμονής με ωραίο τρόπο πάντα για μένα ξεχώρισε αυτός που ήταν επί μήνες διπλά μου σαν άνθρωπος και πολύ διακριτικά με φλέρταρε κάνοντας τα πάντα για μένα στηρίζοντας με πρώτα ως Ναυσικά και ταυτόχρονα δείχνοντας μου τον θαυμασμό του για τη γυναίκα»..

Η Ναυσικά Καλύβα είναι ένα δραστήριο κορίτσι που της αρέσει να: «Ξυπνώ νωρίς γιατί δεν θέλω να χάνω τη μέρα μου».

Τέλος, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι στα πολύ θετικά της είναι ότι:  «Είμαι πολύ φιλότιμη και θέλω να βοηθώ και τον άγνωστο περαστικό που θα δω όποτε την πατάω συνέχεια»..

Δείτε την στο Twitter το  Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά ΚαλύβαΝαυσικά Καλύβα Ναυσικά ΚαλύβαΝαυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα

Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα Ναυσικά Καλύβα



Spread the love