Spread the love


Η Nicola Peltz είναι μια πολύ «νόστιμη» Αμερικανίδα ηθοποιός, και έκανε όλους να γυρίσουν να την δούνε στις διακοπές της στην Χαβάη, με το απίστευτο ολόσωμο μαγιό της. Είναι γνωστή από την εμφάνισή της στους «Transformers» το 2014, και είναι μπουκιά και συχώριο.

Ο λόγος για την Nicola Peltz μας άφησε να απολαύσουμε το μικροσκοπικό κορμί της μέσα από το υπέροχο μαγιό, στις διακοπές στη Χαβάη, την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017.

Η Nicola Peltz είναι μια Αμερικανίδα ηθοποιός που έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στην κινηματογραφική επιτυχία «Transformers: Age of Extinction» το 2014.

Είναι μια 22χρονη που έχει όλο το μέλλον μπροστά της, που έχει γεννηθεί στις 9 Ιανουαρίου 1995 στο Westchester της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ.

Δείτε τη στο Τwitter το Facebook και στο Ιnstagram

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Nicola Peltz Nicola Peltz Nicola Peltz Nicola Peltz Nicola Peltz Nicola Peltz Nicola Peltz Nicola Peltz Nicola Peltz Nicola Peltz Nicola Peltz Nicola Peltz Nicola Peltz Nicola Peltz Nicola Peltz Nicola Peltz Nicola Peltz Nicola Peltz Nicola Peltz Nicola Peltz Nicola Peltz Nicola Peltz Nicola Peltz Nicola Peltz Nicola Peltz Nicola Peltz Nicola Peltz

Δείτε πληροφορίες εδώ: imdb.com κι εδώ: wikipedia.org



Spread the love