Spread the love


Είναι μια από τις πιο σέξι παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση. Αλλά η Νικολέτα Ράλλη δεν σταματά να ανάβει «φωτιές» και στο Instagram. Οι αναρτήσεις της, είναι είναι πολύ προσεγμένες, αλλά όπως και να το κάνουμε η ομορφιά δεν κρύβεται, όπως κι ο έρωτας.

Η Νικολέττα Ράλλη γεννήθηκε στις 25 Απριλίου του 1983 και έγινε ευρέως γνωστή ως ηθοποιός μέσα από την κωμική σειρά Σφηνάκια του Alpha.

Όπως όλα τα κοριτσάκια, ξεκίνησε μπαλέτο από πολύ μικρή ηλικία, μόνο που διέφερε λίγο από τα υπόλοιπα, καθώς ήταν αγοροκόριτσο!

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Γεωλογίας.

Το 2005 κέρδισε τον τίτλο «Αναπληρωματική Miss Hellas» στα καλλιστεία του AΝΤ1 και την ίδια χρονιά κατέκτησε τον τίτλο της «Miss Queen Tourism International», στην Κίνα.

Το 2006 πρωταγωνιστεί στα «Σκερτσάκια» του AΝΤ1 και έπειτα στα «Σφηνάκια» του Alpha.

Ύστερα από 2 χρόνια παρουσίασης στο μουσικό κανάλι MAD, το 2011 αναλαμβάνει τη μεσημεριανή μας ψυχαγωγία με τη lifestyle εκπομπή «Made in Star».

Μάλιστα η Νικολέτα Ράλλη, σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στα πήγαινε – έλα της στη Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αφού είναι κεντρική παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής στο Μακεδονία tv, με τίτλο «Όλα καλά».

«Πηγαινοέρχομαι γιατί, εκτός από την εκπομπή, στην Αθήνα έχω τη ραδιοφωνική εκπομπή που κάνω με τον Λουκά Φωτόπουλο και το blog μου στο queen.gr. Να σου πω το πρόγραμμα μου; Δευτέρα παίρνω το αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη και Παρασκευή πίσω στην Αθήνα.

Ξέρω όλα τα κορίτσια στο αεροδρόμιο. Σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολο. Αλλά γενικά δεν το βάζω ποτέ κάτω. Είμαι ειδική περίπτωση».

Οι φίλες της τη ζήλευαν γιατί μέχρι πρότινος διέμενε μόνιμα σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη. Εκείνη, όμως, έπαιρνε τους δρόμους γιατί δεν άντεχε να γυρίζει σε ένα άδειο σωμάτιο.

«Οι φίλες μου, ειδικά όσες είναι παντρεμένες με παιδιά, μου έλεγαν πόσο ωραία είναι. Τρελές! Το ξενοδοχείο δεν είναι σε καμία περίπτωση το σπίτι σου. Εγώ θέλω να κάτσω κάπου. Ήμουν από το πρωί μέχρι το βράδυ στους δρόμους, τι να έκανα σ’ ένα άδειο δωμάτιο;»,

Έχει κάνει φίλους στη Θεσσαλονίκη; «Πολλούς φίλους. Καταρχάς κάνουμε παρέα με τα παιδιά από την εκπομπή Γενικά όμως στην πόλη αυτή ο κόσμος σε κάνει να νιώθεις πολύ οικεία. Έρχεται και σου μιλάει, σχολιάζει την εκπομπή…

Με έχει εντυπωσιάσει όμως ότι η εκπομπή έχει κάνει πολύ μεγάλη αίσθηση και στην Αθήνα. Δεν σου λέω για τη γειτονιά μου που έχω ορκισμένο φαν κλαμπ. Εκεί η φάση είναι: ‘Τκόρτσος’ Η μαγκούρα στη Βουλή”», είχε δηλώσει στο Πρώτο Θέμα.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε και ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές της φωτογραφίες από την σελίδα της στο Facebook:

Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη Νικολέτα Ράλλη

Δείτε ακόμα:

H Νικολέτα Ράλλη e;inai h Ελληνίδα που καίει καρδιές (ΦΩΤΟ)



Spread the love