Spread the love


Ο φωτογράφος David Dubnitskiy από την Ουκρανία, έχει μια εμμονή να αναδεικνύει τα γυναικεία κορμιά της χώρας του. Είναι πολύ τυχερός γιατί μπροστά του έχουν ποζάρει τα πιο όμορφα κορίτσια της Ουκρανικής υπαίθρου, που τις θεοποιεί. Απολαύστε το αφιέρωμα.

Όλοι γνωρίζουμε σχετικά με τον φωτογράφο David Dubnitskiy των οποίων οι φωτογραφίες έχουν χαρακτήρα, και είναι πολύ αγαπητές στους χρήστες του διαδικτύου.

Είναι από το όμορφο Dnipropetrovsk (Ουκρανικά: Дніпропетровськ, επίσημα Dnipro, ή Дніпро) της Ουκρανίας, που είναι η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, με περίπου ένα εκατομμύριο κατοίκους.

Ο David Dubnitskiy είναι καταπληκτικός σε αυτό που κάνει, γιατί ο ταλαντούχος καλλιτέχνης εργάζεται ως ανεξάρτητος φωτογράφος και έχει περισσότερους από 40 χιλιάδες φίλους που τον ακολουθούν στο προφίλ του της διάσημης φωτογραφική πλατφόρμα 500px.

Όπως μπορούμε να δούμε από τις συλλογές του στην ιστοσελίδα του, ο ίδιος προτιμά να φωτογραφίζει γυμνέ ή ημίγυμνες γυναίκες, προκαλώντας το θαυμασμό και τον ενθουσιασμό μας ταυτόχρονα. Είναι σαν να βλέπουμε παλαιούς πίνακες ζωγραφικής, αφού ξέρει πως να φυλακίζει στα πορτρέτα του όλο τον αισθησιασμό, με την Θεϊκή άποψή που έχει για το γυναικείο κορμί.

Έτσι πραγματοποιήσαμε το αφιέρωμα που ακολουθεί, με περισσότερες από 50 φωτογραφίες του, χαρακτηριστικές της δουλειάς του, αλλά σας προτρέπουμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στα link που ακολουθούν για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες του.

Δείτε τον στο davidfoto το davidfoto 2 το 500px και στο vk

Απολαυστε το χορταστικό φωτο-αφιέρωμα σε ένα φωτογράφο που εντυπωσιάζει με τα πορτρέτα του:

David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy David Dubnitskiy



Spread the love