Spread the love


Ο λόγος για την υπέροχη ξανθιά μοντέλα Rhian Sugden, που κάνει καριέρα ως το κορίτσι της σελίδας Νο 3 και τρελαίνει κόσμο με το καλημέρα. Αυτή τη φορά πόζαρε την με ένα διαφανές κορμάκι και κέντρισε όλα τα αντρικά βλέμματα. Δείτε τη στο αφιέρωμα που ακολουθεί.

Η 30χρονη Rhian Sugden είναι γνωστό μοντέλο, αστέρι της τηλεόρασης, αφού έγινε πολύ γνωστή μέσα από το τηλεπαιχνίδι «Celebrity Big Brother» και ηθοποιός από το Λονδίνο,

Έχει γεννηθεί στις 11 Σεπτέμβρη του 1986, και είναι από τα καλοσχηματισμένα κορμιά που δεν χορταίνουμε να απολαμβάνουμε.

Είναι αναγνωρίσιμη για το στήθος της που σε κάθε στιγμή τα δείχνει, αν και όπως διαπιστώσαμε μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς το social media είναι αρκετά συνεσταλμένη.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Rhian Sugden Rhian Sugden Rhian Sugden Rhian Sugden Rhian Sugden Rhian Sugden Rhian Sugden Rhian Sugden

Rhian Sugden

Rhian Sugden Rhian Sugden Rhian Sugden Rhian Sugden Rhian Sugden Rhian Sugden Rhian Sugden Rhian Sugden Rhian Sugden Rhian Sugden Rhian Sugden Rhian Sugden Rhian Sugden Rhian Sugden Rhian Sugden Rhian Sugden Rhian Sugden Rhian Sugden Rhian Sugden Rhian Sugden Rhian Sugden Rhian Sugden

Δείτε περισσότερα κι εδώ: wikipedia.org



Spread the love