Spread the love


H sexy Casey Boonstra Συμμετείχε στον διαγωνισμό που κάνει το περιοδικό «Maxim» κάθε χρόνο για την επιλογή του πιο sexy μοντέλου της χρονιάς και κέρδισε τον τίτλο «Maxim Australian swimwear model of the year 2015».

H sexy Casey Boonstra  το 2015 μόλις 21 ετών και απασχολούταν ως ειδική θεραπεύτρια ομορφιάς, αν και είχε σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων στο Sutherland College (Gymea πανεπιστημιούπολη), συμμετείχε στον διαγωνισμό που κάνει το περιοδικό «Maxim» κάθε χρόνο για την επιλογή του πιο sexy μοντέλου της χρονιάς και κέρδισε τον τίτλο «MaximAustralian swimwear model of the year».

Η Casey Boonstra συναγωνίστηκε άλλες 1500  κοπέλες από την Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία, από όπου επιλέχθηκαν στον τελικό οι 30, ανάμεσα τους φυσικά και εκείνη.

Οι κριτές την επέλεξαν για την φρεσκάδα της και την φυσική ομορφιά της, από τις φωτογραφίες της με μαγιό και μέσα από τις συνεντεύξεις που έδινε  κατά την διάρκεια του διαγωνισμού.

Από την ηλικία των 6 -15 ετών η Casey Boonstra ασχολήθηκε με την γυμναστική και γυμναστική και τα ακροβατικά.

Προπονούταν πάνω από 20 ώρες την εβδομάδα, ενώ όταν ήταν στο σχολείο διαγωνίσθηκε σε πολλές κρατικές και εθνικές διοργανώσεις πριν εκπροσωπεί την Αυστραλία στο «Word  Age Games» στην Πορτογαλία.

Δείτε το επίσημο site της Casey

Επίσης η Casey Boonstra πριν το 2015 κερδίσει τον πρώτο τίτλο στον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Indy Australia» το 2012 αλλά και τον τίτλο στον ίδιο διαγωνισμό «Μις V8 Supercars».

Την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2013 η ίδια  εκπροσώπησε την χώρα της στον διαγωνισμό «IndyCar Series»  που πραγματοποιήθηκε στο «Long Beach» της Καλιφόρνια.

Εκτός από τη συμμετοχή της σε διαγωνισμούς,  η Casey Boonstra  έχει επίσης εργαστεί ως μοντέλο διαφημίσεων και πρεσβευτής μάρκας για τα μοντέλα MAX  που εργάζονται για μάρκες όπως η Rockstar Energy Drink, V8 Supercars, η Logitech και άλλες διάφορες εταιρείες και χορηγούς.

Σήμερα στα 23 της η Casey Boonstra, είναι ένα από τα πιο σέξι και πασίγνωστα μοντέλα στην Αυστραλία, ενώ κάνει θραύση στα social media με τις απίστευτα καυτές πόζες της, είτε είναι ντυμένη, είτε φοράει μαγιό είτε ποζάρει γυμνή. Γι’ αυτό έχει καταφέρει να «κερδίσει» μέχρι σήμερα 23.8 εκ. followers στο Instagram.

Δείτε την Casey στο Facebook, και το Instagram

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Casey Boonstra Casey Boonstra Casey Boonstra Casey Boonstra Casey Boonstra Casey Boonstra Casey Boonstra Casey Boonstra Casey Boonstra Casey Boonstra Casey Boonstra Casey Boonstra Casey Boonstra Casey Boonstra Casey Boonstra Casey Boonstra Casey Boonstra Casey Boonstra Casey Boonstra Casey Boonstra Casey Boonstra Casey Boonstra Casey Boonstra Casey Boonstra Casey Boonstra Casey Boonstra Casey Boonstra



Spread the love