Spread the love


Η Σοφία Μανουσάκη είναι μια από τις τελευταίες μας ανακαλύψεις μέσα στον αχανή χώρο του Instagram. Έχει πολύ όμορφες φωτογραφίες της αφού ποζάρει τακτικά με χάρη ώστε οι φίλοι της να της χαρίζουν απλόχερα τα like τους με τις σχετικές καρδούλες.

Είναι ακόμη μια ανακάλυψή μας, αφού αυτό το κορίτσι από την πρώτη στιγμή μας κέρδισε με τον τρόπο που ποζάρει στον φακό. Οι περισσότερες από τις φωτογραφίες της είναι ερασιτεχνικές, αλλά ακόμα κι έτσι φαίνεται η μαγεία της.

Εδώ που τα λέμε, μέσα από τα social media έχουμε ανακαλύψει πολλές κοπέλες που κάλλιστα θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα ως μοντέλα, ή ποζάρουν ως μοντέλα γιατί αυτό θέλουν περισσότερο στη ζωή τους.

Έτσι και η Σοφία Μανουσάκη, ποζάρει χωρίς να προσβάλει την αισθητική μας, και πιστεύουμε ότι θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν μια φίλη της παρέας μας.

Την ανακαλύψαμε τυχαία στο Instagram, και διαπιστώσαμε ότι προσπαθεί και κάνει πολύ καλή δουλειά. Μάλιστα έως σήμερα έχει ανεβάσει περισσότερες από 87 δημοσιευμένες φωτογραφίες της και έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω από 1,784 followers.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει πολλές φωτογραφίες από την Θεσσαλονίκη, και τις παραλίες της, πράγμα που δικαιώνει την ρήση ότι «η Μακεδονία βγάζει τα πιο όμορφα κορίτσια»..

Τέλος, της ευχόμαστε καλή επιτυχία στον προσωπικό της λογαριασμό, αφού είναι γεγονός ότι πολλές κοπέλες μέσα από τα social media ξεκίνησαν δειλά-δειλά τα πρώτα τους επαγγελματικά τους βήματα.

Δείτε τη στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love