Spread the love


Δείτε ακόμα ένα αφιέρωμα με τα πενήντα πιο αισθησιακά γυναικεία οπίσθια που είναι viral στο διαδίκτυο και γι αυτό μας τράβηξαν την προσοχή. Είναι τεράστιο ψέμα ότι το πρώτο πράγμα που κοιτάνε οι άντρες στις γυναίκες είναι τα μάτια τους.

Είναι γνωστό ότι οι άνδρες αγαπούν τις καμπύλες και ιδιαίτερα τους πλούσιους γλουτούς. Αν αναρωτιέσαι γιατί συμβαίνει αυτό, οι επιστήμονες σου έχουν και γι αυτό την απάντηση.

Έρευνα του πανεπιστημίου του Texas, δείχνει ότι οι άνδρες τείνουν να έχουν έντονη προτίμηση σε όσες γυναίκες έχουν πεταχτά οπίσθια. Ειδικότερα, όταν η σπονδυλική τους στήλη έχει καμπύλη 45 μοιρών στην κορυφή των οπισθίων.

Αυτή η προτίμηση έχει σχέση με τους πρόγονούς μας.

Στην εποχή των κυνηγών-συλλεκτών, οι άνθρωποι βρίσκονταν συνεχώς σε κίνηση. Για να σου γίνει ακόμα πιο κατανοητό, το να μην κινείσαι τότε, ήταν ένα είδος θανατικής ποινής.

Οι γυναίκες που κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ειδικότερα της προχωρημένης, περπατούσαν μεγάλες αποστάσεις, είχαν ένα πλεονέκτημα στην επιβίωση αλλά και στην αναπαραγωγή.

Ο ιατρός David M.G. Lewis υποστηρίζει ότι η καμπυλότητα 45 μοιρών επιτρέπει σε μια γυναίκα να προστατεύσει καλύτερα το μωρό που κυοφορεί από τυχόν τραυματισμούς συγκριτικά με μια εγκυμονούσα χωρίς καμπύλες.

Συμπερασματικά, αυτή η καμπυλότητα βοηθούσε στην κίνηση αλλά και στην αναζήτηση τροφής στα τελευταία στάδια της εγκυμοσύνης, χιλιάδες χρόνια πριν.

Όπως καταλαβαίνεις, η αγάπη των ανδρών στις γυναίκες με καμπύλες έχει τις ρίζες της στην προϊστορική περίοδο και στο ανθρώπινο ένστικτο.

Έτσι θα πρέπει να συμβουλέψουμε τις φίλες μας για ορισμένα απλά πράγματα για τα οπίσθια που αρέσουν στους άνδρες:

1) Δεν έχει σημασία το μέγεθος αλλά το ύψος. Με λίγα λόγια κάποια οπίσθια που είναι μεγάλα είναι ωραία, γιατί είναι καλοσχηματισμένα, και κάποια άλλα δεν τους αρέσουν γιατί είναι πεσμένα.

2) Είναι όμορφα αλλά με το σωστό styling: Κι όμως, οι άντρες προτιμούν τα μεγάλα οπίσθια στο κρεβάτι αλλά αν σε δουν στο δρόμο με κολάν τότε δεν θα ενθουσιαστούν!

3) Δεν υπάρχουν μόνο τα οπίσθια: Κάποιοι άντρες δεν ενδιαφέρονται για αυτό το σημείο του σώματός σου. Προτιμούν τα καλοσχηματισμένα πόδια σου ή το στήθος σου.

4) Τα μεγάλα οπίσθια είναι ιδανικά, πιστεύουν κάποιοι άντρες που εξηγούν ότι η προτίμησή τους στην hip-hop μουσική και τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς σίγουρα τους έχουν επηρεάσει. Επιπλέον, τα μεγάλα οπίσθια δείχνουν όρεξη για ζωή ενώ σύμφωνα με τους επιστήμονες κάνουν καλό και στην υγεία!

5) Η φυσική ομορφιά πάνω από όλα: Η Kim Kardashian είναι όμορφη, αλλά για πολλούς άντρες δεν έχει φυσική ομορφιά. Αυτό που προτιμούν στις γυναίκες είναι να είναι natural και να μην έχουν κάνει κάποια πλαστική.

6) Οι καμπύλες είναι σέξι: Τα μεγάλα οπίσθια είναι σέξι για κάποιους άντρες γιατί έχουν κάτι… να πιάσουν!

7) Σημασία έχει να ταιριάζουν με το υπόλοιπο σώμα: Ένα γυμνασμένο σώμα και ιδανικές αναλογίες είναι αυτό που προτιμούν οι περισσότεροι άντρες.

8) Όχι στην υπερβολή: Οι άντρες ψηφίζουν ποιότητα και όχι ποσότητα, για αυτό μην αγχώνεσαι!

Δείτε κι εδώ: Instagram

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

οπίσθια οπίσθια οπίσθια οπίσθια οπίσθια οπίσθια οπίσθια οπίσθια οπίσθια οπίσθια οπίσθια οπίσθια οπίσθια οπίσθια οπίσθια οπίσθια οπίσθια

οπίσθια



Spread the love