Spread the love


Αυτές είναι οι τέσσερις βασικές στάσεις που κάνουν την ερωτική μας ζωή πιο εύκολη, και με καλύτερα αποτελέσματα ερωτικών οργασμών. Γιατί πολλές φορές ξεχνάμε τα βασικά και ψάχνουμε τι μας φταίει. Δείτε το άρθρο.

Αν οι περισσότερες σεξουαλικές επαφές ολοκληρώνοται χωρίς οργασμό και αν αισθάνεσαι ότι έχεις απομακρυνθείς από τον στόχο σου  (που αναμφισβήτητα είναι η κορύφωση) γιατί δεν ξέρεις με ποιον τρόπο να φτάσεις σε αυτόν, σου προτείνουμε 4 απλές στάσεις που θα σου φέρουν πανεύκολα αυτό που επιθυμείς: τους καλύτερους οργασμούς της ζωής σου.

Βάλε το μαξιλάρι στη σεξουαλική σου ζωή:

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να κάτσεις ανάσκελα και να βάλεις το μαξιλάρι στο ύψος της λεκάνης. Αυτό προσφέρει καλύτερη επαφή της κλειτορίδας, πράγμα που σημαίνει ότι αυξάνονται κατακόρυφα οι πιθανότητες να φτάσεις πιο εύκολα σε οργασμό.

Τέντωσε τα πόδια:

Πρόκειται για μια παραλλαγή της ιεραποστολικής στάσης όπου εσύ τεντώνεις τα πόδια σου και τα περνάς πάνω από τους ώμους του, με αποτέλεσμα αυτός να δίνει περισσότερη ώθηση.

Η στάση κουτάλι:

Η στάση αυτή δεν είναι και η αγαπημένη των αντρών, αλλά ο αγαπημένος σου μπορεί να κάνει μια «θυσία» αν είναι να σε ικανοποιήσει, σωστά; Η στάση αυτή προσφέρει πίεση και διέγερση του σημείου G, παράλληλα με τις αγκαλιές και τα λοιπά αλλά απαραίτητα χάδια που εμπνέουν τον ερωτικό μας σύντροφο.

Η στάση σκουλήκι:

Εσύ είσαι μπρούμυτα και αυτός επίσης μπρούμυτα από πάνω σου. Έτσι εξασφαλίζεις την τριβή που θέλεις ώστε να έχεις τα πολυπόθητα αποτελέσματα.

Δείτε κι εδώ: wikipedia.org



Spread the love