Spread the love


Η Βαρβάρα Κίρκη είναι μια πυρρόξανθη καλλονή από τα δυτικά προάστια της Αθήνας που όμοιά της δεν υπάρχει. Φήμες έκαναν λόγο ότι υπήρξε μούσα του Παντελή Παντελίδη, και στο παρελθόν σχέση Έλληνα βουλευτή. Είναι ένα κορίτσι σκέτη barbie..

Η Μπάρμπαρα Κίρκη -για τους φίλους στις γειτονιές των Δυτικών Προαστίων της Αττικής Βαρβάρα- είναι γνωστή ως μοντέλο που έχει μάλιστα χαρακτηριστεί ως η «Ελληνίδα Πάμελα Άντερσον», για όσους δεν την γνωρίζουν παραμένει μια ξανθιά φαντασίωση..

Έχει συνεργαστεί με την Τατιάνα Στεφανίδου, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Σοφία Αλιμπέρτη ενώ ξεχώρισε στο Super Deal του Χρήστου Φερεντίνου.

H Βαρβάρα Κίρκη ανήκει στο ζώδιο της Δίδυμου, κι έχει σπουδάσει Διοίκηση & Οικονομία, αισθητική. Στα ενδιαφέροντά της είναι τα ταξίδια, η γυμναστική, και μεγάλη της αγάπη δηλώνει πως είναι το γήπεδο (ποδόσφαιρο, μπάσκετ)

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι στις φιλοδοξίες της είναι: «Να βρω τον άντρα της ζωής μου και να κάνω μια ισορροπημένη οικογένεια»..

Εντύπωση είχε προκαλέσει η σοφή της δήλωση ότι: «Ζω την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία»..

Είναι μια πανέμορφη κοπέλα που αγαπάει τα ζώα, και όπως είχε παραδεχτεί, η στιγμή αδυναμίας είναι: «Η επαφή με τα ζώα και ειδικά με τα αδέσποτα»..

Στην ερώτηση για τον ιδανικό άντρα είχε αναφέρει ότι: «Να είναι πραγματικά αρσενικό και να τον θαυμάζω τόσο ώστε να μην μπορεί να μου κεντρίσει κάποιος άλλος τόσο πολύ το ενδιαφέρων, δεν παίζει ρόλο τόσο πολύ η εξωτερική εμφάνιση, αλλά η προσωπικότητα του να υπερισχύει της δικής μου»..

Εντύπωση, αλλά κι ενδεικτικό του χαρακτήρας της είναι ότι στην ερώτηση για τις αγαπημένες της κινηματογραφικές ταινίες απάντησε ότι: «Μου αρέσει ο “Τιτανικός” εξιστορεί μια μοναδική ιστορία αγάπης η οποία στις μέρες μας μοιάζει ουτοπική ! αλλά και το “Hachiko” γιατί δείχνει πως μια αθώα ψυχή όπως είναι ο σκύλος μπορεί να προσφέρει αγάπη και αφοσίωση σε έναν άνθρωπο όσο κανένας άλλος άνθρωπος δεν μπορεί».

Επίσης παραδέχεται ότι αγαπάει την ελληνική λαϊκή μουσική και οι μεγάλες πίστες: «Μου αρέσει η ελληνική μουσική και πιο πολύ τα μπουζούκια (Βέρτης, Οικονομόπουλος κτλ)»..

Αγαπάει πολύ τα κλασικά γυναικεία αξεσουάρ και παραδέχεται ότι: «Έχω φετίχ με τα παπούτσια και τις τσάντες».

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει σχεδόν εμμονή: «Να βοηθάω τους αδύναμους (άστεγους και αδέσποτα)», και σαν κακή συνήθεια: «Να εμπιστεύομαι λάθος ανθρώπους» ……

Δείτε τη στο Facebook το Facebook II και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Βαρβάρα Κίρκη Βαρβάρα Κίρκη Βαρβάρα Κίρκη Βαρβάρα Κίρκη Βαρβάρα Κίρκη Βαρβάρα Κίρκη Βαρβάρα Κίρκη Βαρβάρα Κίρκη Βαρβάρα Κίρκη Βαρβάρα Κίρκη Βαρβάρα Κίρκη Βαρβάρα Κίρκη Βαρβάρα Κίρκη Βαρβάρα Κίρκη Βαρβάρα Κίρκη Βαρβάρα Κίρκη Βαρβάρα Κίρκη Βαρβάρα Κίρκη Βαρβάρα Κίρκη Βαρβάρα Κίρκη Βαρβάρα Κίρκη Βαρβάρα Κίρκη Βαρβάρα Κίρκη Βαρβάρα Κίρκη Βαρβάρα Κίρκη Βαρβάρα Κίρκη Βαρβάρα Κίρκη Βαρβάρα Κίρκη



Spread the love