Spread the love


Η Aida Yespica είναι μια 34χρονη τηλεοπτική προσωπικότητα και μοντέλο από την Βενεζουέλα, που όποτε φοράει μαγιό τότε δεν σταματούν οι φωτογράφοι να την απαθανατίζουν. Δείτε ένα μεγάλο αφιέρωμα, κι ύστερα πείτε για την Βενεζουέλα..

Η Aida Yespica πήγε να απολαύσει τις χαρές της θάλασσας στο πολύ γνωστό στην Ελλάδα στο Miami Beach, φορώντας το Bikini της το Σάββατο 22 Απριλίου 2017. Τώρα για όσους δεν γνωρίζουν τίποτα για αυτό το κορίτσι, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Aida María κατάγεται από την πολυσυζητημένη Βενεζουέλα, είναι 34 ετών και έχει γεννηθεί στις 15 Ιουλίου 1982 στο Μπαρκισιμέτο, και έχει ύψος 173 εκατοστά.

Η Aida Yespica (Αΐντα Γιέσπικα) (πλήρες όνομα Aïda María Yéspica Jaime) είναι πρώην διαγωνιζόμενη των καλλιστείων, παντρεμένη με τον Leonardo Gonzales (νύμφ. 2012–2013) και πλέον δραστηριοποιείται με επιχειρήσεις στην Ιταλία, τη Βενεζουέλα, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ισπανία.

Η καριέρα της Aida ξεκίνησε το 2002 στα καλλιστεία εκπροσωπώντας την Βενεζουέλα, όμως παρά του ότι κέρδισε την πρώτη θέση η Mariangel Ruiz κέρδισε η Yéspica έγινε πολύ δημοφιλής στα μέσα ενημέρωσης που την ερωτεύτηκαν.

Η Aida, στις αρχές του 2003, μετακόμισε στο Μιλάνο της Ιταλίας για να ξεκινήσει την σταδιοδρομία ως μοντέλο, που από τότε έχει αποκτήσει αυξανόμενη φήμη στην ιταλική show bizz, ως μοντέλο και showgirl, με πολλά εξώφυλλα περιοδικών (συμπεριλαμβανομένων των Maxim, GQ, Max και Fox ) πραγματοποιώντας 4 γυμνά ημερολόγια (NC) στην Ιταλία (NC Fox 2004, NC GQ 2005, NC Fapim 2005 και NC Riello 2006. Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Corriere della Sera την κατέταξε ως μοντέλο στην 1η θέση.

Τον Ιανουάριο του 2007, η σύζυγος του ιταλικού [τότε πρώην] πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι δημοσίευσε μια επιστολή στην αρχισυντάκτρια της La Repubblica , με την οποία ζήτησε από τον Μπερλουσκόνι να ζητήσει συγγνώμη για ανοιχτό φλερτ με δύο γυναίκες σε δημόσια εκδήλωση:

Στην επιστολή της, έγραφε ότι η αξιοπρέπειά της είχε παραβιαστεί. Το κόμμα του Μπερλουσκόνι (FI) εξέδωσε δημόσια δήλωση λέγοντας ότι πάντα θα προστατεύει την αξιοπρέπειά της, όμως , σε δείπνο βραβείων μόνο μερικές εβδομάδες αργότερα, ο Μπερλουσκόνι αναφέρθηκε λέγοντας στο γεγονός αυτό λέγοντας ότι: «Αν δεν ήμουν παντρεμένος θα παντρευόμουν αμέσως» την Aida Yespica.

Η Aida Yespica έχει ένα γιο, τον Aron Ferrari, που γεννήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2008, με τον πρώην φίλο της, τον Ιταλό ποδοσφαιριστή Matteo Ferrari . Λίγο μετά τη γέννηση του Aron η Aida Yespica υπέφερε από κατάθλιψη μετά τον τοκετό και η σταδιοδρομία της υπέστη σοβαρή βλάβη.

Τον Ιανουάριο του 2009 ο Matteo Ferrari χώρισε τελικά από την Aida μετά από μια διετή σχέση.

Τον Ιούλιο του 2012, η ​​Aida παντρεύτηκε τον δικηγόρο της Βενεζουέλας Leonardo Gonzales στο Λας Βέγκας.

Τον Φεβρουάριο του 2013 ο Leonardo Gonzales εγκατέλειψε την Aida και είχε μια υπόθεση με τον Roger Jenkins, έναν επιχειρηματία από τη Βρετανία.

Από τον Μάρτιο του 2013, η Aida μαζί με τον γιο της Aron Ferrari και Roger Jenkins ζουν μόνιμα κι ευτυχισμένοι στο Λος Άντζελες , την πόλη όπου η Roger Jenkins επέλεξε να εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι μητέρα, αλλά κατά το πρόσφατο παρελθόν της έχει πραγματοποιήσει πολύ αισθησιακή φωτογράφηση (το 2012) για το Playboy που ακόμα δεν μπορούμε να την ξεχάσουμε.

Δείτε και το προηγούμενο αφιέρωμα του lifeviews.gr στη Aida Yespica (ΦΩΤΟ)

Δείτε τη στο Twitter το Tacebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Για την ιστορία θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτό το κορίτσι είχε μια τρελή αγάπη στους ποδοσφαιριστές: Βγήκε στο φως της δημοσιότητας το 2002 όταν συμμετείχε στα καλλιστεία διεκδικώντας τον τίτλο «Μις Βενεζουέλα». Η πρώτη της κατάκτηση ήταν το 2009 ο άλλοτε αμυντικός της Ιντερ, Ματέο Φεράρι, με τον οποίο συζούσαν για δύο χρόνια, όταν εκείνος τότε έπαιζε στην Μπεσίκτας. Μαζί απέκτησαν ένα αγοράκι, όμως το 2011 χώρισαν.

Στη συνέχεια, γνώρισε τον άλλοτε επιθετικό της Τσέλσι, Αντριαν Μούτου, με τον οποίο όμως δεν στέριωσε, με τελευταία της ποδοσφαιρική κατάκτηση να είναι ο Μεσούτ Οζίλ.

Οι κακές γλώσσες λένε πως η Αΐντα ήταν ο λόγος που η Ρεάλ πούλησε το 2013 τον Γερμανό μέσο στην Αρσεναλ.

Φαίνεται πως εκείνος έκανε συχνά τη διαδρομή Μαδρίτη-Μιλάνο προκειμένου να δει την αγαπημένη του, με αποτέλεσμα να κουράζεται και να μην αποδίδει στο γήπεδο, ενώ την ίδια χρονιά τερματίστηκε και η σχέση τους.

Η Aida Yespica στο Miami Beach, φορώντας το Bikini της το Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica

Η Aida Yespica στο St. Barts, 29 Ιανουαρίου 2017, φορώντας το Bikini της:

Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica

Η Aida Yespica στο Miami Beach 01 Ιανουαρίου 2017, φορώντας το Bikini της:

Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica

Η Aida Yespica στο Miami Beach 01 Φεβρουαρίου 2017, φορώντας το Bikini της:

Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica

Η Aida Yespica πόζαρε topless στου παπαράτσι:

Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica

Η Aida Yespica στην πιο σέξι φωτογράφηση της καριέρας της:

Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica

Η Aida Yespica στο πόζαρε στο Playboy τους έτους 2012:

Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica

Τέλος, η Aida Yespica ορισμένες από τις πιο όμορφες φωτογραφίες της με μαγιό:

Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica Aida Yespica

Η Aida Yespica στον κινηματογράφο «πήρε όλα τα λεφτά από το ταμείο»:

Δείτε το βιογραφικό της wikipedia.org



Spread the love