Spread the love


Η Aliona είναι μια πολύ εντυπωσιακή χορεύτρια, που ξεκίνησε την καριέρα της από τα club της Χαλκίδας, αλλά όποτε εμφανιστεί στην Αθήνα προκαλεί χαμό. Το πολύ «ζουμερό» και οι πληθωρικές της αναλογίες την κάνουν να ξεχωρίζει και να τραβάει τα μάτια σαν μαγνήτης επάνω της.

Αρκετές φορές έχουμε ασχοληθεί με Ελληνίδες χορεύτριες, αλλά η Aliona ξεχωρίζει. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ανεβάζει πολύ εντυπωσιακές της φωτογραφίες, από τα νυχτερινά κέντρα που κατά καιρούς εμφανίζεται, και πρoκαλεί τους θαμώνες να την ακολουθήσουν.

Το πλήρες όνομα του προφίλ της όπως το γράφει στο facebook είναι Aliona Volodimyrovna Vestvalskaya, (Roxana Cugera) αλλά για την ευκολία όλοι την γνωρίζουν με το μικρό της όνομα.

Στις υπόλοιπες πληροφορίες που αναφέρει στο προφίλ της μπορούμε να δούμε ότι δηλώνει χορευτής στην εταιρεία «Super Paradise», σπούδασε «Make-up Artist» στο «Freddy Makeup Stage», και πήγαινε στο 1ο γενικό λύκειο Χαλκίδας.

Είναι από τα κορίτσια που ακολουθούμε, και βλέπουμε κάθε μέρα οι φίλοι της να της χαρίζουν πολύ όμορφα σχόλια και κάθε φορά περιμένουν που θα εμφανιστεί για να την δούνε από κοντά.

Το μόνο που εχεις να κάνεις είναι να την ακολουθήσεις, και δεν θα χάσεις, αφού η Aliona ξέρει να ποζάρει σαν μοντέλο, έχει πολύ φαντασία με τις στολές που φοράει, και έχει βλέμμα διαπεραστικό που καθηλώνει.

Δείτε και ορισμένες παλαιότερες φωτογραφίες της Aliona με μαγιό

Δείτε τη στο Facebook

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona  Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona



Spread the love