Spread the love


Η Bella Hadid, είναι μια από τις πιο διάσημες μουσουλμάνες supermodel, που τολμάει να αναφερθεί στην θρησκεία της, αλλά και να περπάτα στις πασαρέλες ποζάροντας σε τολμηρές φωτογραφίες, αλλά και να δείχνει το στήθος της για της ανάγκες της δουλειάς της.

Έτσι, το supermodel Bella Hadid, για πρώτη φορά μίλησε δημόσια για τη θρησκεία της και την εμπειρία του πατέρας της ως πρόσφυγα στην Αμερική.

Είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες 20χρονες, (έχει γεννηθεί στις 9 Οκτωβρίου 1996) επιτυχημένο μοντέλο, και μεγαλύτερη αδερφή της Gigi Hadid, όπως και ο αδελφός της είναι κατά το ήμισυ Γερμανοί και μισοί Παλαιστίνιοι. Παιδιά της τηλεστάρ Yolanda και του Mohamed Hadid, εκατομμυριούχο του real estate, που η περιουσία του εκτιμάται στα 200 εκατομμύρια δολάρια.

Ο πατέρας της Mohamed Hadid γεννήθηκε στη Ναζαρέτ (της Παλαιστίνης), η οποία σήμερα ανήκει σήμερα στο κράτος Ισραήλ, μετά τον πόλεμο του 1948, το έτος που γεννήθηκε ο Mohamed Hadid, και είναι Παλαιστίνιος. Μεγάλωσε όμως στη Συρία και τον Λίβανο, μέχρι τα 14 χρόνια του, όπου και μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η Bella Hadid, μίλησε ανοιχτά στο Porter Magazine για τις Μουσουλμανικές της ρίζες, λέγοντας πως είναι περήφανη για τη θρησκεία της:

«Ο πατέρας μου Mohamed Hadid ήταν πάντα θρησκευόμενος, και πάντα προσευχόταν μαζί μας» εξήγησε και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι περήφανη που είμαι Μουσουλμάνα». Σε μία χώρα που υπάρχει μεγάλη Ισλαμοφοβία, η συγκεκριμένη κίνηση από τη Bella Hadid χαρακτηρίστηκε πολύ θετική από τα Μέσα.

«Ο πατέρας μου ήταν πρόσφυγας, όταν πρωτοήρθε στην Αμερική, γι ‘αυτό είναι πραγματικά ήταν πολύ κοντά στην οικογένειά του, στην αδελφή μου, τον αδελφό μου, αλλά και σ΄ εμένα», είπε Bella. «Ήταν πάντα θρησκευτικές, και πάντα προσευχόταν μαζί μας. Είμαι υπερήφανη που είμαι μουσουλμάνος.»

Η Bella και Gigi εντοπίστηκαν να διαμαρτύρονταν κατά της ταξιδιωτικής απαγόρευσης που εξέδωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump κατά των μουσουλμάνων, τον Φεβρουάριο στη Νέα Υόρκη. Εκείνη την εποχή, Bella δήλωσε ότι προχώρησε επειδή έχει ένα «διαφορετικό υπόβαθρο» και πιστεύει ότι όλοι οι άνθρωποι «αξίζουν την ευγένεια και σεβασμό.»

«Δεν πρέπει να αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους σαν να μην αξίζουν τον σεβασμό μόνο και μόνο επειδή έχουν άλλη εθνικότητα», είπε.

«Αυτό απλά δεν είναι σωστό. Και το μήνυμα, που θέλω να μεταδώσω είναι να είμαστε συμπονετικοί, όποτε αυτό είναι δυνατόν, και είναι αυτό πολύ σημαντικό για μένα.»

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Bella Hadid στο Instagram έχει τεράστια αποδοχή, αφού εκεί δημοσιεύει πολύ όμορφες φωτογραφίες της, και με 1,848 δημοσιεύσεις έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 11,9 εκατομμύρια followers.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid

Δείτε ακόμα:

H Bella Hadid χωρίς εσώρουχα στις Κάννες (42 ΦΩΤΟ-VIDEO)      



Spread the love