Spread the love


Η Χαρά Παππά, η οποία σπουδάζει Οικονομικές Επιστήμες και παράλληλα εργάζεται ως μοντέλο, είναι μια όμορφη Θεσσαλονικιά φοιτήτρια με το καλλίγραμμο κορμί και το υπέροχο πρόσωπο, και μάγεψε τον κούκλο Τούρκο ηθοποιός Μπουράκ Χακί (Burak Haki)..

Πως να μην γοητευτεί ο Μπουράκ Χακί από τη νεαρή καλλονή Χαρά Παππά; Μάλιστα, πρόσφατα την συνόδευσε στα μπουζούκια, όπου ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε σε τρυφερές στιγμές.

Όσοι δεν γνωρίζεται τον Μπουράκ Χακί, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Κισμέτ», και βρίσκεται στη χώρα μας από τις αρχές του Μαρτίου για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης «Ο κύκλος», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Στην σελίδα του στο Facebook, ο Τούρκος ηθοποιός το αναφέρει ξεκάθαρα, ότι είναι φίλος της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι λάτρης της παραδοσιακής κουζίνας, της διασκέδασης και των όμορφων γυναικών.

Ο ηθοποιός λέγεται ότι έχει πέσει θύμα του έρωτα της μελαχρινής καλλονής που εντυπωσιακή, πανύψηλη και με υπέροχο χαμόγελο.

Η Χαρά έχει απίστευτη εμφάνισή και κλέβει τις αντρικές ματιές όπου και αν εμφανιστεί.

Ωστόσο, να τα λέμε κι αυτά, πριν από μερικές εβδομάδες, σχεδόν στα τέλη του Ιανουαρίου, τότε που ο Τούρκος πρωταγωνιστής είχε φτάσει στην Αθήνα για να συζητήσει τη συμμετοχή του στην παράσταση που σκηνοθετεί ο Γιάννης Αϊβαζης δεν ήταν μόνος.

Είχε στο πλευρό του τη γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων της τουρκικής τηλεόρασης Γκιουλσέν Ποτούκ, με την οποία ήταν ζευγάρι αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις χώρισαν.

«Τις αντιδράσεις των γυναικών μόνο ως κολακεία μπορώ να τις εκλάβω. Μου αρέσει που είναι διαχυτικές και μου εκμυστηρεύονται δικά τους, προσωπικά θέματα. Οι Ελληνίδες μου αρέσουν, είναι πολύ πιο εκδηλωτικές και αυθόρμητες από τις Τουρκάλες. Βράζει το αίμα τους», σχολιάζει ο ίδιος.

Η συζήτηση περνά στην τελευταία του κατάκτηση, μια όμορφη Ελληνίδα από την Ηγουμενίτσα, τη Χαρά Παππά.

«Η αλήθεια είναι ότι η Χαρά έχει φέρει όντως χαρά στη ζωή μου. Γνωριστήκαμε πριν από λίγο καιρό και είμαστε μαζί και ευτυχισμένοι. Πρωτογνωριστήκαμε μέσα από κοινή παρέα και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Η Χαρά ασχολείται με την εσωτερική διακόσμηση», αποκαλύπτει.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Χαρά Παππά στο Instagram έχει κάνει την απόλυτη επιτυχία, αφού με μόνο 91 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα περισσότερων από 18,3 χιλιάδων followers.

Δείτε την Χαρά Παππά στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Χαρά Παππά Χαρά Παππά Χαρά Παππά Χαρά Παππά Χαρά Παππά Χαρά Παππά Χαρά Παππά Χαρά Παππά Χαρά Παππά Χαρά Παππά Χαρά Παππά Χαρά Παππά Χαρά Παππά Χαρά Παππά Χαρά Παππά

Δείτε ακόμα:

H Χαρά Παππά είναι η όμορφη φοιτήτρια της Θεσσαλονίκης



Spread the love