Spread the love


Η Κοραλία, 23 ετών πήγε στην εκπομπή που «Κάνε μου like» που παρουσιάζει η Αννίτα Πάνια στο κανάλι «Ε» και τους άφησε άφωνους. Η Ελληνίδα φοιτήτρια του Πολυτεχνείου άρχισε να χορεύει στο Pole Dancing και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Όπως δήλωσε η ίδια, είναι και δασκάλα χορού, και μπορεί άνετα να συνδυάζει και τα μαθήματα της στο Πολυτεχνείο και τον χoρό στον στύλο.

Δεν τους άγχωσε καθόλου, γιατί η κοπέλα το έχει. Το Pole Dancing είναι ένα δύσκολο άθλημα, έχει πολλά ακροβατικά, και επέλεξε να το παρουσιάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Τρίτη 11 Απριλίου.

Η κρητική επιτροπή δεν είχε λόγια για να περιγράψει την επιτυχία της του show της. Μέχρι και ο Νίκος Μουρατίδης εκτίμησε την επίδοσή της και της έδωσε με την καρδιά της ένα χορταστικό 10αρι.

Η αλήθεια είναι ότι η Κοραλία έκανε το Pole Dancing να μοιάζει επιστήμη, αφού ήταν πολύ γυμνασμένη, εκτός ότι είναι όμορφο κορίτσι. Όμως επέλεξε να δείξει την δεξιότητά της στον χορό, χωρίς να προσβάλει ούτε την ίδια ούτε το κοινό που την παρακολουθούσε με ανοιχτό το στόμα.

Δείτε την εκπομπή «Κάνε μου like» στο Facebook

Απολαύστε τη στο υπέροχο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε και τις Τζένη Φωτιάδη και Δέσποινα Διρχαλίδη στην ίδια εκπομπή να χορεύουν Pole Dancing:



Spread the love