Spread the love


Την Χριστίνα Ζαφειρίου δύσκολα την βλέπουμε στην Ελλάδα, αλλά μας δίνει την ευκαιρία να την θαυμάζουμε μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, με τις πολύ «καυτές» της  φωτογραφίες που ανεβάζει. Είναι η σχεδιάστρια «θάνατος» με το τέλειο σώμα.

Είναι από τις γυναίκες που μπορούν να προκαλέσουν «ταραχή» με τις καυτές πόζες που ανεβάζει στους λογαριασμούς της.

#homesweethome #selfietime ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christine Zafeiriou (@christinazafeiriou) στις

Η Χριστίνα Ζαφειρίου διαθέτει υπέροχο και πολύ «ζουμερό» κορμί κι έναν από τους πιο όμορφους λογαριασμούς στο Ελληνικό Instagram, αφού έχει βάλει στόχο να παίζει με την φαντασία μας, με τα απίστευτα σωματικά προσόντα που διαθέτει και τα παρουσιάζει σε κάθε ευκαιρία.

Το πρώτο πράγμα που σκεφτήκαμε για την στην Χριστίνα όταν πριν από μερικά χρόνια, είχε περάσει την πόρτα του περιοδικού «MAX» για την πρώτη της επαγγελματική φωτογράφηση, ήταν ότι δεν έχει το σώμα για modeling αλλά το κορμί που ζητούν τα ανδρικά περιοδικά, και οι ανδρικές φαντασιώσεις.

Στο κορίτσι αυτό αρέσουν τα ταξίδια και με μεγάλη ευκολία πετάει από τις ξαπλώστρες στις Μαλδίβες σε πισίνα της Μυκόνου στο τσακ-μπαμ.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχει δηλώσει ότι: «Είμαι αρκετά τεμπέλα. Αν έχω δουλειά θα ξυπνήσω νωρίς αλλά συνήθως θα σηκωθώ κατά τις 12. Μ’ αρέσει πολύ να αράζω στο κρεβάτι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όχι τόσο να χουζουρεύω το πρωί όσο να περνάω αρκετή ώρα μέσα στη μέρα στο κρεβάτι. Δεν κάνω πολλές δουλειές στο σπίτι, βάζω συχνά άλλο κόσμο να κάνει τις δουλειές μου και αν με αφήσεις σε μια ξαπλώστρα, μπορώ να περάσω πάρα πολλές ώρες σε αυτή. Δεν θα πω ψέματα ότι δεν είμαι τεμπέλα γιατί θα γελάνε οι φίλοι κι οι γνωστοί μου με τα ψέματα μου».

«Ετοιμάζω μια κολεξιόν με ρούχα υψηλής ραπτικής. Θέλω πολύ να προλάβω την εβδομάδα μόδας στο Βερολίνο αλλά δεν είμαι σίγουρη αν θα τα καταφέρω. Όποτε όμως και να είναι έτοιμη, είναι κάτι που θέλω πολύ να κάνω. Το είχα αφήσει για κάποιο καιρό μετά τις σπουδές που έκανα στο Παρίσι πάνω στο σχέδιο μόδας αλλά τώρα έχω αφοσιωθεί σε αυτό».

«Είμαι πάρα πολύ ρεαλίστρια για τον εαυτό μου, την εμφάνισή μου και το πώς μπορεί να με βλέπει κάποιος. Μπορώ σίγουρα να κερδίσω κάποια πράγματα που κάποιος άλλος δεν θα κέρδιζε αλλά κάθε κοπέλα μπορεί να το καταφέρει αυτό. Βοηθάει η εμφάνιση αλλά έχει κυρίως να κάνει με τον χαρακτήρα. Θεωρώ ότι έχω γενικά τον τρόπο να κερδίζω τους ανθρώπους, ακόμα κι αν έχω καταφέρει να έχω αρκετούς εχθρούς».

«Μέσα από τις φωτογραφίες μου δείχνω σίγουρα κάτι προκλητικό. Πολλές φορές μπορεί κάποιος να σχολιάσει κάπως μια φωτογραφία που του φαίνεται υπερβολική για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα. Αλλά έχω μάθει να απαξιώ για τα σχόλια και να μην με νοιάζει τι πιστεύει ο καθένας για μένα».

«Σε εκείνα που αγοράζω δεν μπορώ να βάλω στοπ. Έχω θέμα και με τα παπούτσια και τις τσάντες. Έχω έρωτα με αυτά. Τα περισσότερα δεν τα χρησιμοποιώ καν γιατί είναι σε κουτιά αχρησιμοποίητα. Παίρνω αυτά που έχω χρησιμοποιήσει τελευταία κι έτσι κάποια τα αγόρασα απλά για να τα έχω».

«Θέλω να καταφέρω κι άλλα πράγματα στη ζωή μου αλλά δεν μετανιώνω για τις επιλογές μου μέχρι τώρα ούτε είμαι δυσαρεστημένη με όσα έχω καταφέρει. Όταν γίνομαι πολύ άπληστη κάποιες φορές, το αναλύω, καταλαβαίνω ότι παραλογίζομαι και προσπαθώ να συγκρατηθώ».

«Πλέον τσαντίζομαι πολύ πιο δύσκολα από πριν αλλά δεν θες να είσαι δίπλα μου αν τσαντιστώ πάρα πολύ. Σε δημόσιο χώρο δεν θα κάνω ποτέ σκηνή, δεν θα μιλήσω καν. Αλλά όταν γυρίσουμε σπίτι, δεν διανοείσαι τι πεδίο μάχης θα στηθεί».. «Μπορώ να γίνω πολύ υστερική και να σπάω πράγματα. Θέλω το χρόνο μου για να ηρεμήσω. Να κάτσω μόνη μου, να σκεφτώ αυτό που με έχει εκνευρίσει, να δω πώς θα το αντιμετωπίσω. Δεν έχω χειρότερο από το να έχω δίπλα μου κάποιον εκείνη τη στιγμή να μου λέει να ηρεμήσω. Τον τελευταίο καιρό έχω πάθει ευτυχώς ανοσία. Ειδικά με εκείνους που δεν είναι πολύ κοντά μου. Μόνο με κάποιον πολύ δικό μου άνθρωπο μπορεί να εκνευριστώ πολύ».

«Ζηλεύω αρκετά. Για να ζηλέψω, πρέπει ο άλλος να μου δώσει το δικαίωμα για να ζηλέψω. Αλλά αν μου δώσει δικαίωμα ταυτόχρονα θα ξενερώσω και μαζί του. Έχω χωρίσει από ζήλια όταν ήμουν μικρή. Να μην μπορώ να είμαι με κάποιον γιατί με έκανε συνέχεια να ζηλεύω. Τώρα το θεωρώ πολύ ανώριμο από μεριάς μου. Δεν νομίζω ότι θα έφτανα ξανά σε τέτοιο σημείο. Δεν θα μπω στη διαδικασία να ζηλέψω βλακείες, θα πρέπει να γίνει κάτι για να ζηλέψω. Και τότε δεν θα θέλω καν να είμαι μαζί του”. Εκείνη όμως; προσπαθεί να κάνει τον άλλον να ζηλέψει; “Δεν θα κάνω τον άλλον να ζηλέψει. Μπορεί να μην το αντιλαμβάνεται κάποιος από τις φωτογραφίες μου αλλά είμαι πολύ τυπική και σωστή. Η εμπιστοσύνη χτίζεται με τον χρόνο».

«Την λαγνεία την έχω τατουάζ στο πόδι μου. Είναι πολύ μεγάλη ιστορία να σου εξηγήσω γιατί έγραψα “lust” στο πόδι μου αλλά είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει”. Και το βλέπεις σε κάθε έκφανση της ζωής που μας επιτρέπει να βλέπουμε. Σαν να τρέφεται από αυτό. Σαν να γεμίζει η μπάρα της ζωής της από αυτό. Αν και η ίδια λέει ότι το κάνει πιο πολύ για πλάκα. “Τις φωτογραφίες τις βγάζω πιο πολύ για πλάκα. Είναι σίγουρα τροφή για τη λαγνεία και τα σχόλια εκείνων που βλέπουν τη φωτογραφία και το πώς νιώθω με αυτό αλλά δεν είναι κάτι που το επιδιώκω. Ειλικρινά το κάνω γιατί μου φαίνεται διασκεδαστικό».

Με μια φαντασμαγορική επίδειξη η Χριστίνα Ζαφειρίου παρουσίασε τη νέα της κολεξιόν «Nigranima» στην ελληνική εβδομάδα μόδας, εντυπωσιάζοντας όλους τους καλεσμένους που έδωσαν το παρόν στην 21η AXDW. Το Ζάππειο Μέγαρο είχε γεμίσει από πολύ νωρίς ασφυκτικά με κόσμο ενώ το show παρακολούθησαν τουλάχιστον 2000 άτομα.

Η Χριστίνα Ζαφειρίου είναι μια ταλαντούχα σχεδιάστρια που απo τα πρώτα της κιόλας βήματα έγινε γνωστή, για το μοναδικό στιλ αλλά και την απαράμιλλη πολυτέλεια των δημιουργιών της. Κομμάτια της συλλογής της έχουν ήδη φιλοξενηθεί σε boutique πολλών κοσμοπολίτικων προορισμών όπως: Ντουμπάι, Κατάρ, Μονακό, Μιλάνο και Σαρδηνία. Η τελευταία συλλογή της Χριστίνας φιλοξενήθηκε στο «Cavo Tagoo» της Μυκόνου και σε επιλεγμένες boutique του νησιού, όπου αγαπήθηκε τόσο από Έλληνες όσο και από ξένους επισκέπτες του νησιού και έγινε sold out από το πρώτο κιόλας διάστημα.

Τέλος, στο Instagram έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, αφού πραγματικά οι φωτογραφίες της είναι ονειρεμένες από πολλά σημεία του πλανήτη. Έχει ανεβάσει 1,034 δημοσιευμένες πόζες της και έχει τραβήξει περισσότερους από 55 χιλιάδες followers.

Δείτε και παλαιότερα αφιερώματα του lifeviews.gr στην Χριστίνα Ζαφειρίου (ΦΩΤΟ)

Δείτε την Χριστίνα Ζαφειρίου στο Facebook το Facebook II και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου  Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου  Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου Χριστίνα Ζαφειρίου



Spread the love