Spread the love


H 28χρονη Βραζιλιάνα καλλονή Dayane Mello εντυπωσίασε όλους του τηλεθεατές της γειτονικής Ιταλίας με τα «καυτά» μαγιό, αλλά και με τις υπέροχες πόζες της στην παραλία του Ιταλικού Survivor, που έχει το τίτλο «Isola Dei Famosi 2017».

Η Dayane Mello έχει γεννηθεί στις 27 Φεβρουάριο του 1989 και είναι ένα γνωστό μοντέλο από την Βραζιλία που τα τελευταία χρόνια ζει και δραστηριοποιείτε στην Ιταλία. Είναι μια εκρηκτική τηλεοπτική προσωπικότητα που σε όποια εκπομπή κι αν εμφανίστηκε ξεσήκωσε τους τηλεθεατές και τους δείκτες τηλεθέασης.

Η Βραζιλιάνα καλλονή Dayane Mello «παίζει» μαζί με άλλες γνωστές προσωπικότητες στο Ιταλικού Survivor, που έχει τον τίτλο «Isola Dei Famosi 2017», και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι γεννήθηκε στη Joinville , μια πόλη που βρίσκεται στην πολιτεία της Santa Caterina της Βραζιλία , και στα δεκαεπτά της χρόνια μετακόμισε στη Χιλή.

Ξεκίνησε ως μοντέλο μέσα μέσα από ένα μικρό πρακτορείο μοντέλων, αλλά με το ταμπεραμέντο της καθιερώνεται γρήγορα ως ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της Χιλής μοντέλα.

Έχει κοσμήσει πολλά και διαφορετικά εξώφυλλα περιοδικών μόδας, αλλά η καριέρα της εκτινάχθηκε το 2011 φωτογραφήθηκε στο περιοδικό Sportweek σε μια εκπληκτική φωτογράφηση στις Παρθένες Νήσους με μαγιό

Έχει πάρει μέρος σε διαφημιστικές καμπάνιες γνωστών διεθνών οίκων, όπως η L’Oreal και Breil, Yamamay, Intimissimi, Pollini, Angelo Marani και Colmar. Έχει επίσης συμμετάσχει σε διάφορα μουσικά βίντεο γνωστών ράπερ όπως ο will.i.am και ο Emis Killa.

Δείτε το προηγούμενο αφιέρωμα του lifeviews.gr στην Dayane Mello (ΦΩΤΟ)

Στο 2015 πόζαρε για το ημερολόγιο του περιοδικού για τους άνδρες Magazine, και αν και 177 εκατοστά ύψος, εντούτοις ακόμα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε.

Όμως τώρα τελευταία συμμετέχει στο πρόγραμμα «Το νησί του διάσημου 2017» κάτι σαν το ελληνικό Survivor όπου τρέλανε στην κυριολεξία τους τηλεθεατές, και τελείωσε στα μέσα Φεβρουαρίου 2017.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι από το 2014 είναι μητέρα ενός παιδιού, της Σοφίας, που απέκτησε από τον γάμο της με το μοντέλο Stefano Sala.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Dayane Mello Dayane Mello Dayane Mello Dayane Mello Dayane Mello Dayane Mello Dayane Mello Dayane Mello Dayane Mello Dayane Mello Dayane Mello Dayane Mello Dayane Mello Dayane Mello

Τέλος, δείτε και ορισμένες παλαιότερες φωτογραφίες της που αξίζουν το κόπο, αφού η Dayane Mello είναι μια κοπέλα που δύσκολα μπορούμε να ξεχάσουμε.

Dayane Mello Dayane Mello Dayane Mello Dayane Mello Dayane Mello Dayane Mello Dayane Mello

Η Dayane Mello τρέλανε και το 73ο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας με μια εκπληκτική εμφάνιση..

Dayane Mello Dayane Mello Dayane Mello Dayane Mello Dayane Mello

Dayane Mello

Dayane Mello Dayane Mello Dayane Mello Dayane Mello Dayane Mello Dayane Mello

Dayane Mello

Dayane Mello Dayane Mello Dayane Mello



Spread the love