Spread the love


Η Elizabeth Hurley είναι η Βρετανίδα ηθοποιός που στα 51 της χρόνια διατηρεί κορμί πολύ επιθυμητό. Φοράει τακτικά bikini και ανεβάζει φωτογραφίες της στο Instagram ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία να την θαυμάσουν. Δείτε τη και ακολουθήστε τη.

Έτσι, είπαμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό της Elizabeth Hurley από την Instagram, που έχει ανεβάσει πολλές και όμορφες πόζες της, τις περισσότερες με μαγιό.

Δείτε την σελίδα της: elizabethhurley.com

Μάλιστα, η ίδια είναι σχεδιάστρια μαγιό που τα πουλάει μέσα από την σελίδα που έχει στήσει γι αυτό τον λόγο. Έτσι, τώρα που έρχεται καλοκαίρι ρίξτε μια ματιά στα μαγιό που σχεδιάζει για να αγοράσετε, ή να πάρετε μια ιδέα για την δουλειά της.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Elizabeth Hurley είναι μια αγγλίδα ηθοποιός, που στα 51 χρόνια της ακόμα η μπογιά της μετράει. Έχει γεννηθεί στις 10 Ιουνίου 1965, και το σώμα της είναι τέλειο.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Elizabeth Hurley έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο Instagram, έχει ανεβάσει 1,452 δημοσιευμένες φωτογραφίες της και έχει τραβήξει την προσοχή πάνω από 554 χιλιάδες followers.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley



Spread the love