Spread the love


Εμινέ Γεσίρ: Sexy μουσουλμάνα εστεμμένη διευθύντρια στο Survivor. Γεννήθηκε πριν από 28 χρόνια στην Ξάνθη, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και σήμερα είναι διευθύντρια του Τούρκικου και Ελληνικού reality επιβίωσης.

Η πανύψηλη κοκκινομάλλα Εμινέ Γεσίρ γεννήθηκε πριν από 28 χρόνια στην Ξάνθη, στον αστερισμό του Αιγόκερω και ισχυρίζεται ότι μπορεί να ψυχολογήσει το αντρικό φύλο, αφού είναι τεταρτοετής φοιτήτρια στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, μια επιστήμη με την οποία σκοπεύει να ασχοληθεί επαγγελματικά στο μέλλον.

Τελικά όμως την κέρδισε το μόντελινγκ.

Αν και για πολλές μουσουλμάνες το επάγγελμα του μοντέλου παραμένει ταμπού, για την Εμινέ η επιλογή ήταν συνειδητή. Δεν θέλησε να ακολουθήσει την πεπατημένη, αλλά την καρδιά της.

Κάποτε περπατούσε στα σοκάκια της Ξάνθης και ονειρευόταν να γίνει μοντέλο. Σήμερα, η Εμινέ Γεσίρ περπατά στις πασαρέλες και υπογράφει συμβόλαια με μεγάλους οίκους του εξωτερικού.

«Γιατί να είναι περίεργο αυτό που έγινε;», διερωτάται ή ίδια. «Από μικρή ήθελα να ασχοληθώ με τον χώρο της μόδας. Φορούσα τα φουστάνια της μητέρας μου και έκανα πασαρέλα μπροστά στον καθρέφτη».

Και συνέχισε λέγοντας: Μόλις πέτυχα την εισαγωγή μου στο Πανεπιστήμιο στην Αθήνα, ξεκίνησα τη συνεργασία μου με ένα καλό πρακτορείο και άρχισα να συμμετέχω σε διαφημιστικά και fashion shows. Ήταν φυσικό κάποια στιγμή να πάρω μέρος σε κάποιον διαγωνισμό», λέει στο Πρώτο Θέμα, εξηγώντας πως δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στους νέους της Θράκης, είτε είναι χριστιανοί είτε μουσουλμάνοι.

Περήφανους έκανε τους Μουσουλμάνους της Θράκης το 2011 η Εμινέ Γεσίρ, η 22χρονη τότε Ξανθιώτισσα που είναι τεταρτοετής φοιτήτρια στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και στέφθηκε Playgirl of the year 2011, στα καλλιστεία στο STAR είχε γράψει το Simantra.blogspot.gr

Ήταν δε αυτή που κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού Μιχάλη Τσαουσόπουλου αν «θα μπορούσε να αντέξει ένα χρόνο χωρίς σεξ». Η Εμινέ δεν τα έχασε αλλά είπε ότι «θα μπορούσε να κάνει αυτή την θυσία, δηλαδή έναν ολόκληρη χρόνο χωρίς σεξ, εφόσον υπήρχε κάποιος καλός και σοβαρός λόγος…».

Στην πόλη που μεγάλωσε, τα μέσα ενημέρωσης αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια για τη νεαρή Εμινέ, με την ίδια να δηλώνει πολύ συγκινημένη από την αγάπη του κόσμου.

Η νεαρή Ξανθιώτισσα χαρακτήρισε μεγάλη τιμή για την ίδια το γεγονός ότι θα επέστρεφε στην πόλη της ως η βασίλισσα του Καρναβαλιού το 2012, τον οποίο αγαπά καθώς, όπως ανέφερε, παρελαύνει από πολύ μικρή και για πάρα πολλά χρόνια.

Μεταξύ άλλων, στις συζητήσεις και στη γνωριμία που είχε με τους υπεύθυνους του Δήμου, μετά την πρόταση που έγινε από τον Αντιδήμαρχο Αστυνομίας και πρώην Δήμαρχο Σταυρούπολης Γιάννη Τσεγγελίδη, τον οποίο γνώριζε από παλιά καθώς κατάγεται από το Μέγα Εύμοιρο του Δήμου Ξάνθης, δήλωσε η όμορφη Ξανθιώτισσα: «Θα το στηρίξω με όλη μου τη δύναμη το θεσμό του Καρναβαλιού»,  σύμφωνα με το Drama-tika.blogspot.gr

Κάποτε περπατούσε στα σοκάκια της Ξάνθης και ονειρευόταν να γίνει μοντέλο.

Η ίδια επίσης το Σεπτέμβριο του 2012 έφυγε για Κωνσταντινούπολη για να συμμετάσχει σε ταινία με τον Τούρκο σκηνοθέτη Μουσταφά Αλτιοκλάρ.

Στο «Survivor» βρέθηκε εντελώς τυχαία, όταν αποφάσισε να στείλει το βιογραφικό της προκειμένου να εργαστεί στην εταιρεία παραγωγής που σχεδίαζε να ιδρύσει στην Ελλάδα ο Τούρκος καναλάρχης Ατζούν Ιλιτζαλί. Εκείνος αναζητούσε άτομα που γνώριζαν την τουρκική γλώσσα και η Εμινέ θεώρησε ότι επρόκειτο για μια πολύ καλή ευκαιρία, εφόσον η ίδια είναι δίγλωσση, καθώς μιλά εξίσου καλά τόσο τα ελληνικά όσο και τα τουρκικά. Μπορεί τελικά η επιθυμία του κ. Ιλιτζαλί να αναπτύξει τις τηλεοπτικές επιχειρήσεις του στην Ελλάδα να μην πραγματοποιήθηκε, ωστόσο διατήρησε κοντά του κάποια από τα άτομα που είχε προσλάβει. Μεταξύ αυτών είναι και η 28χρονη σήμερα Ξανθιώτισσα, η οποία ανήκει πλέον στο δυναμικό της τουρκικής εταιρείας παραγωγής.

Η Εμινέ αυτό τον καιρό βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, όπου γίνονται τα γυρίσματα του τουρκικού «Survivor», σε διαφορετική όμως παραλία από το ελληνικό και είναι η “Διευθύντρια” και στα δυο reality επιβίωσης.

Μάλιστα παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη του παιχνιδιού και κάθε κίνηση τόσο των Ελλήνων όσο και των Τούρκων παικτών που συμμετέχουν.

Ανεβάζει τακτικά φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει να απολαμβάνει το ότι βρίσκεται στο εξωτικό νησί της Καραϊβικής.

Τέλος από χθες σάλος έχει προκληθεί με την εκρηκτική Ελληνοτουρκάλα από την Ξάνθη που διαθέτει αναλογίες μοντέλου και δεξί χέρι του παραγωγού του Survivor.

Και μαντέψτε… από μια σχεδόν σατανική σύμπτωση, δε, ο πιο δημοφιλής παίκτης του Survivor, τυγχάνει παλιός της γνώριμος. Τι; Ρωτάτε σε ποιον αναφερόμαστε;

Στον Γιώργο Αγγελόπουλο φυσικά! Ναι καλά διαβάσατε, η Εμινέ Γεσίρ γνωρίζει τον Ντάνο από παλιά!

Πριν από πολλά χρόνια, η Εμινέ Γεσίρ διατηρούσε σχέση με έναν επιχειρηματία της Σκιάθο και στενό φίλο του Γιώργου…

Όπως αποκάλυψαν και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου:

Δείτε την Εμινέ Γεσίρ στο Facebook  το Twitter και το Instagram

Απολαύστε την…

 

Εμινέ Γεσίρ Εμινέ Γεσίρ

Εμινέ Γεσίρ Εμινέ Γεσίρ Εμινέ Γεσίρ Εμινέ Γεσίρ Εμινέ Γεσίρ Εμινέ Γεσίρ Εμινέ Γεσίρ Εμινέ Γεσίρ Εμινέ Γεσίρ Εμινέ Γεσίρ Εμινέ Γεσίρ Εμινέ Γεσίρ Εμινέ Γεσίρ Εμινέ Γεσίρ Εμινέ Γεσίρ Εμινέ Γεσίρ Εμινέ Γεσίρ Εμινέ Γεσίρ

Εμινέ Γεσίρ

Εμινέ Γεσίρ Εμινέ Γεσίρ Εμινέ Γεσίρ

Εμινέ ΓεσίρΕμινέ Γεσίρ Εμινέ Γεσίρ Εμινέ Γεσίρ Εμινέ Γεσίρ Εμινέ Γεσίρ Εμινέ Γεσίρ

Εμινέ Γεσίρ

 

 

 

 



Spread the love