Spread the love


Ακόμα μια νέα έρευνα ήρθε να προστεθεί στις είδη υπάρχουσες για να μας αποκαλύψει τι κοιτάζουν οι γυναίκες ότι μπαίνουν σε σε πορνοσάιτ. Έτσι καταρρίπτεται ακόμα ένας μύθος που θέλει τους άντρες να έχουν τα πρωτεία, αφού και τα κορίτσια κάνουν το δικό τους σερφάρισμα..

Μια νέα έρευνα του YouPorn, του δημοφιλούς site ερωτικού περιεχομένου, πραγματοποίησε έρευνα σε 24.000 γυναίκες για να διαπιστώσει τι είναι αυτό που αναζητούν οι χρήστριες όταν επιλέγουν να δουν πορνό.

έρευνα

Το ποσοστό των γυναικών, μάλιστα που επισκέπτεται το site, δεν είναι καθόλου αμελητέο αφού μια στους 4 χρήστες είναι γυναίκα. Ας δούμε μερικά από τα ενδιαφέροντα συμπεράσματα της έρευνας:

έρευνα

Μόλις των 46% έχει μιλήσει σε κάποια φίλη ή φίλο για το γεγονός ότι βλέπει πορνό και ένα συντριπτικό 89% δηλώνει ότι προτιμά να βλέπει χωρίς παρέα.

έρευνα

Γιατί μόνες;

Οι μισές απ’ τις γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα, σε σύνολο 24.000, ήταν ελεύθερες οπότε το να βλέπουν μόνες πορνό έχει απολύτως λογική.

έρευνα

Από την άλλη η πλειοψηφία των συμμετεχόντων που παρακολουθούσε πορνό με τον σύντροφό τους δηλώνει ότι δεν είδε κάποια βελτίωση στην ερωτική τους ζωή.

έρευνα

Πόσο συχνά βλέπουν πορνό;

Το 18% απάντησε ότι βλέπει καθημερινά πορνό, το 63% μια φορά την εβδομάδα ή μερικές φορές τον μήνα και το 9% τουλάχιστον μια φορά την ημέρα.

έρευνα

Τι ακριβώς όμως ψάχνουν οι γυναίκες όσον αφορά στο πορνό που βλέπουν;

Αναζητούν κυρίως βίντεο με κάποια γυναίκα σε πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ το 34% ψάχνει ανάλογα με την ηλικία, την εθνικότητα κτλ.

έρευνα

Όσο για τους λόγους που το κάνουν;

Ο πιο συνηθισμένος (28%) είναι επειδή τους ικανοποιεί.

έρευνα

Συγκεκριμένα ορισμένες απάντησαν ότι το κάνουν για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις, ενώ άλλες ότι επισκέπτονται αυτές τις σελίδες γιατί είναι ενθουσιασμένες με κάτι που συμβαίνει στη ζωή τους.

έρευνα

Το 2% δήλωσε ότι ψάχνει σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου προκειμένου να ικανοποιήσει τους/τις συντρόφους τους.

έρευνα

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι όλα τα παραπάνω συμβαίνουν για το πολυπόθητο οργασμό.



Spread the love