Spread the love


Η 24χρονη Gabrielle Caunesil φωτογραφήθηκε από τον Cameron Hammond σε πολύ αφάνταστες πόζες με το κορμί της σε πρώτο πλάνο, για να διαφημίσει τα μαγιό «Bamba» για το καλοκαίρι 2017. Τα λόγια μας φτωχά μπροστά στο μεγαλείο της.

Η Gabrielle Caunesil έχει γεννηθεί στις 20 Οκτωβρίου 1992 και είναι ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα, που μετά από αυτή την φωτογράφηση θα την λατρέψετε.

Είναι αθώα και προκλητική μαζί, όσο κι αν μοιάζει αυτό περίεργο. Στον προσωπικό της στο Instagram έχει κάνει υπέροχη δουλειά, ανεβάζοντας τις πιο εντυπωσιακές της φωτογραφίες. Έτσι, με 793 δημοσιευμένες πόζες της κατάφερε να τραβήξει περισσότερους από 95,1 χιλιάδες followers.

Η αλήθεια είναι ότι όταν φοράει μαγιό κάνει πολύ κόσμο να αναστενάζει, γιατί μας θυμίζει τις Γαλλίδες που έρχονταν για διακοπές στην Ελλάδα την δεκαετία των ’80s.

Το βλέμμα της είναι πολύ γλυκό και αθώο μαζί, και αυτό μας κάνει να την κοιτάζουμε περισσότερο. Το σώμα της έχει τις ιδανικές αναλογίες, αρκεί ο φωτογράφος να μπορεί να το αναδείξει όπως έκανε ο Cameron Hammond στις φωτογράφηση που ακολουθεί.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της, που είναι ένας καλός λόγος για να περιμένουμε το καλοκαίρι:

Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil Gabrielle Caunesil



Spread the love