Spread the love


Βασανιστικά ψάχνουμε στο Instagram να βρούμε κοπέλες που έχουν σχετικό ενδιαφέρον στους προσωπικούς λογαριασμούς που διατηρούν, και πέσαμε πάνω στην Μυρτώ. Ε, λοιπόν, αυτό το κορίτσι έχει όλα τα προσόντα να πάει πολύ μπροστά.

Κατά καιρούς έχουμε βρεθεί μπροστά σε κοπέλες που έχουν την στόφα μοντέλου, μια που οι φωτογραφίες που ανεβάζουν στους προσωπικούς λογαριασμούς που διατηρούν στα social media είναι εφάμιλλες των καλύτερων ευρωπαϊκών.

Έτσι, και η Μυρτώ που μας εξέπληξε με το στιλ της, αλλά και με την φαντασία της που βγαίνει κρατώντας τον φωτογραφικό φακό για να απαθανατίσει τις πιο ζωηρές αλλά και όμορφες στιγμές της.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι με μόνο 121 δημοσιευμένες της φωτογραφίες έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της περισσότερους από 5,402 χιλιάδες followers.

Με μια πιο προσεκτική ματιά διαπιστώσαμε ότι ο προσωπικός της λογαριασμός του Facebook, που τον αναφέρει στην σελίδα της στο Instagram δεν λειτουργεί ή τον έχει κλείσει προσωρινά λόγου μεγάλης αναγνωρισιμότητας, αλλά που ξέρεις, μπορεί μετά από λίγες μέρες να το μετανοιώσει και να δέχεται αιτήματα φιλίας.

Η αλήθεια είναι ότι μαγεύει τα πλήθη όταν επιλέγει να φορέσει bikini, και δίνει στις φωτογραφίες της έμφαση στο υπέροχο μπούστο της που πραγματικά δεν περνάει απαρατήρητο.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχεια, γι αυτό απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μυρτώ ? (@mirtonk) στις



Spread the love