Spread the love


Η πανέμορφη καλλονή Hope Howard από τη Φλόριντα, κατατάχθηκε στην αεροπορία των ΗΠΑ και μετά την λήξη της θητείας της, και την επιστροφή στην πατρίδα, έγινε διάσημο μοντέλο που ποζάρει στο social media και κόβει την ανάσα.

Ο λόγος για την 26χρονη Hope Howard που υπηρέτησε με τις καλύτερες συστάσεις στην πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ, όπου την έστειλαν στην Αμερικανική δύναμη του Αφγανιστάν, ως μηχανικός αεροσκαφών.

Πλέον έχει αλλάξει καριέρα στην ζωή της, και πέταξε την στρατιωτική στολή για να φορέσει bikini και να γίνει ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα και bodybuilder, με χιλιάδες φανατικούς followers στα social media όπου ανεβάζει φωτογραφίες της σε καθημερινή βάση, για να λαμβάνει τον θαυμασμό των φίλων της.

Οι πληροφορίες στο βιογραφικό της αναφέρουν ότι μπήκε στην πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ μόλις στα 19 της χρόνια, αμέσως μετά την αποφοίτηση της από το πανεπιστήμιο αεροναυπηγικής της Florida και εστάλη αρχικά στην Μέση Ανατολή.

Στο προσωπικό της site αναφέρει πως ήταν «η χειρότερη και η καλύτερη μαζί, εμπειρία της μέχρι τώρα ζωής μου. Με ωρίμασε απότομα και άρχισα να βλέπω τον κόσμο διαφορετικά». Μάλιστα συνεχίζει και αναφέρει ότι «είχα μαζί μου ένα M-16 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες τη βδομάδα».

H Hope Howard από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, είναι πανέμορφη και μετά τη θητεία στο Αφγανιστάν όπου υπηρέτησε στην αεροπορία των ΗΠΑ , καίει το Instagram αφού σήμερα γίνεται διάσημη σαν μοντέλο στα social media.

Η 26χρονη Hope Howard υπηρέτησε στην πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν σαν μηχανικός αεροσκαφών, αλλά πλέον είναι μοντέλο και bodybuilder και έχει χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές στα social media όπου ανεβάζει φωτογραφίες της σε καθημερινή βάση.

Η Hope Howard κατατάχθηκε στην πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ στα 19 της χρόνια, αμέσως μετά την αποφοίτηση της από πανεπιστήμιο αεροναυπηγικής της Florida και εστάλη αρχικά στη Μέση Ανατολή.

Στο προσωπικό της site αναφέρει πως ήταν «η χειρότερη και η καλύτερη μαζί, εμπειρία της μέχρι τώρα ζωής μου. Με ωρίμασε απότομα και άρχισα να βλέπω τον κόσμο διαφορετικά». «Είχα μαζί μου ένα M-16 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες τη βδομάδα», προσθέτει.

Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Hope Howard στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει κάνει υπέροχη δουλειά αφού με 852 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα περισσότερων από 639 χιλιάδων followers.

Δείτε το site της: hopeisabelhoward.com

Αμέσως μετά τη θητεία της, διάρκειας έξι χρόνων, άρχισε να δραστηριοποιείται στον χώρο του μόντελινγκ, αποσκοπώντας να γίνει personal trainer. Παράλληλα, ασχολείται με την άρση βαρών και το bodybuilding. Πλέον έχει χτίσει ένα τεράστιο δίκτυο θαυμαστών στο Instagram και προσφέρει online συμβουλές ενδυνάμωσης σώματος.

Καλός ο σταθερός μισθός και η ασφάλεια υγείας αλλά το παιδικό της όνειρο ήταν άλλο: «Από τον καιρό της θητείας μου, μια φωτιά έκαιγε μέσα μου και ήθελα να πραγματοποιήσω το παιδικό μου όνειρο», αναφέρει, και δεν ήταν άλλο από το να γίνει μοντέλο.

Έτσι, αμέσως μετά την λήξη της θητεία της, που κράτησε σχεδόν έξι χρόνια, άρχισε να δραστηριοποιείται στον χώρο του μόντελινγκ, αποσκοπώντας να γίνει μια αναγνωρίσιμη personal trainer, ενώ παράλληλα, ασχολείται με την άρση βαρών και το bodybuilding.

Πλέον έχει χτίσει ένα τεράστιο δίκτυο θαυμαστών στο Instagram και προσφέρει online συμβουλές ενδυνάμωσης σώματος. Όπως θα διαπιστώσετε οι φωτογραφίες που ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό είναι πράγματι εντυπωσιακές, για να μην πούμε το τετριμμένο «μοιράζει απλόχερα εγκεφαλικά».

Δείτε τη στο Υoutube το Facebook II το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HOPE HOWARD (@hopeisabelhoward) στις

Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard Hope Howard



Spread the love