Spread the love


Το άρωμα του οίκου Prada έγινε διάσημο χάρη στην εικόνα της όπως επίσης και τα sexy εσώρουχα των Πηνέλοπε και Μόνικα Κρουζ. Αμέτρητα εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας του κόσμου και μία πρόταση έκπληξη από τον μετρ Κάρλ Λάγκερφελντ μετέτρεψαν το κορίτσι του  Next Top Model σε ιέρεια του modeling…

Το άρωμα του οίκου Prada έγινε διάσημο χάρη στην εικόνα της όπως επίσης και τα sexy εσώρουχα των Πηνέλοπε και Μόνικα Κρουζ. Αμέτρητα εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας του κόσμου και μία πρόταση έκπληξη από τον μετρ Κάρλ Λάγκερφελντ μετέτρεψαν το κορίτσι του  Next Top Model σε ιέρεια του modeling…

Μπορεί να πέρασαν 7 ολόκληρα χρόνια από την προβολή του πρώτου κύκλου του ελληνικού Next Top Model, το ανδρικό κοινό όμως ακόμα αναρωτιέται: Πώς γίνεται να μην κέρδισε η εντυπωσιακή Ιωάννα Ντέντη;

Το κορίτσι με τις σκληρές γωνίες στο πρόσωπο και το αψεγάδιαστο κορμί, μας συστήθηκε το 2009 μέσα από τη συχνότητα του Ant1, καθώς αποτελούσε μία από τις φιναλίστ του πρώτου σόου μοντέλων.

Ανοιχτόχρωμη, λεπτεπίλεπτη και χαμηλών τόνων, η όμορφη Ιωάννα έφτασε μέχρι τον τελικό, δεν κατάφερε όμως να κερδίσει.

Παρόλα αυτά, είναι μία από τις ελάχιστες συμμετέχουσες που ακολούθησε το μόντελινγκ και κατάφερε να διαπρέψει στο εξωτερικό. Το παρουσιαστικό της δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που γνωρίσαμε τότε, μιας και η 28χρονη πλέον Ιωάννα είναι πιο… εκρηκτική από ποτέ.

Μετά το τέλος του Next Top Model, το όμορφο μοντέλο έβαψε τα μαλλιά του χάλκινα και έκλεισε συνεργασίες με τους μεγαλύτερους και διασημότερους Οίκους παγκοσμίως. Φωτογραφήθηκε για περιοδικά όπως τα Vogue, Harper’s  Bazaar, Marie Claire, Cosmopolitan και Elle και πλέον έχει στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες με διεθνούς φήμης σχεδιαστές.

Σήμερα, η Ιωάννα έχει επιστρέψει στις φυσικές αποχρώσεις, εξακολουθεί όμως να κλείνει δουλειές στο εξωτερικό, ενώ ο χρόνος της μοιράζεται μεταξύ Ελλάδας, Νέας Υόρκης, Μαϊάμι, Λονδίνου και Τουρκίας.

Και, έτσι απλά και καρμικά, η -αψεγάδιαστων σωματικών διαστάσεων- καλλονή που μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη, μετακόμισε όταν ήταν έφηβη στην Αθήνα και ξεκίνησε να σπουδάζει Νοσηλευτική Φαρμακολογία, βρέθηκε διαδοχικά στη σχολή μοντέλων Cristi, ‘μαθήτρια’ της Βίκυς Καγιά στο Next Top Model (Όχι, δεν κέρδισε, έφτασε απλά στην τετράδα. Ναι, είναι άδικο) και καπάκι να κάνει το ‘αγροτικό’ της στην Τουρκία πριν μετακομίσει στην ‘Super League’ του επαγγέλματός της.

Από την αρχή είχε δείξει ότι η αγάπη της για το μόντελινγκ είναι μεγάλη κι ας μην κατάφερε να είναι η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι. Αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στα όνειρά της, αφού έχει σημαντικές συνεργασίες με γνωστούς οίκους μόδας του εξωτερικού. Μάλιστα η Ιταλική Vogue έκανε πολλές φορές πολυσέλιδα editorials με την Ιωάννα Ντέντη.

«Όταν ήμουν πιο μικρή, δούλευα part time σε ένα ψητοπωλείο τα Σαββατοκύριακα. Ένας πελάτης που έτυχε να είναι φωτογράφος στην Αμερική και είχε έρθει στην Ελλάδα για δουλειές με είχε πρήξει να με βγάλει μια φωτογραφία. Του είπα αρκετές φορές όχι, αλλά, όταν μπήκα στο ίντερνετ και είδα τις δουλειές του, πείστηκα.

Έτσι, βγάλαμε μια φωτογραφία, μου άρεσε πάρα πολύ και σκέφτηκα: ‘Γιατί να μη δοκιμάσω;’. Πήγα, λοιπόν, στη σχολή μοντέλων. Ακόμα κι αν δεν πετύχαινα, θα ήταν μια ωραία εμπειρία’», είχε δηλώσει.

Η πρόταση για την Γαλλία δεν άργησε να έρθει όπου έγινε το κεντρικό πρόσωπο γνωστής εταιρείας καλλυντικών. «Λατρεύω αυτή την πόλη που αποπνέει αρχοντιά και αγάπη για την μόδα. Μου αρέσει που ζω εδώ, μετέχοντας σε πολύ ενδιαφέρουσες δουλειές. Το Παρίσι αποτελεί πάντα κίνητρο για να κάνεις ωραία πράγματα», δήλωσε .

Ο Κάρλ Λάνγκερφελντ, της εμπιστεύθηκε την παρουσίαση των φινετσάτων κοσμημάτων του διάσημου Γαλλικού οίκου Chanel, South sea μαργαριτάρια που καταλήγουν σε βελούδινα κορδελάκια και ζαφείρια, δεμένα αριστοτεχνικά με ημιπολύτιμες πέτρες θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην αγορά με την δική μας Ιωάννα να αποδεικνύει μέσω του οίκου Chanel ότι κάποιες αξίες είναι διαχρονικές.

Ανάρπαστη και στην Ιταλία

Το υπέροχο πρόσωπό της, με τις ιδιαίτερες γωνίες, και η σιλουέτα της, με τις ιδανικές αναλογίες, έκαναν την Ιωάννα Ντέντη να ξεχωρίσει πολύ γρήγορα στην ελληνική έκδοση του ριάλιτι μοντέλων «Next Top Model», εξασφαλίζοντάς της μια αξιοσημείωτη πορεία στο διαγωνισμό.

Αυτή την περίοδο, η διακριτική Ιωάννα, μπορεί να μην απασχολεί τα media με τα προσωπικά της, η ίδια όμως καταφέρνει να αναρριχείται ολοένα και ψηλότερα στο διεθνή χώρο του modelling, με πρόσφατο παράδειγμα τη φωτογράφισή της στην ιταλική Vogue!

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη Ιωάννα Ντέντη



Spread the love