Spread the love


Έκανε όλη την Ελλάδα περήφανη και ιδιαίτερα τη Μύκονο, από όπου και κατάγεται, η Ελληνίδα Κατερίνα Σικινιώτη (Catarina Sikiniotis), όταν το 2013 κέρδισε τον τίτλο «Μις Πορτογαλία».

Θα ζαλιστείς όταν θα δεις την Κατερίνα Σικινιώτη (Catarina Sikiniotis). Η Μις Πορτογαλία 2013 , με καταγωγή από τη Μύκονο είναι ότι πιο καυτό υπάρχει αυτή τη στιγμή στα έδρανα της νομικής.

Με ύψος 1,71 η καλλονή που μεγάλωσε στη Λισαβόνα εκπροσώπησε την Πορτογαλία και στον Παγκόσμιο διαγωνισμό Μις Υφήλιος το 2014 που διεξαγόταν στο Μπόντρουμ της Τουρκίας, όπου  κατάφερε να κερδίσει κάποιο τίτλο Miss Seven Continents 2014.

Το κορίτσι που σπουδάζει νομική, με την ομορφιά και το ταπεραμέντο του, έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τον ανδρικό πληθυσμό και να αποδείξει ότι όσα ακούγονται για τις φοιτήτριες της νομικής δεν ισχύουν. Εκτός αν βλέποντας τις φωτογραφίες της Catarina (έτσι την ξέρουν στην Πορτογαλία) σας φαίνεται ξενέρωτη ή σνομπ…

Είναι για την Κατερίνα Σικινιώτη (Catarina Sikiniotis) παράδοση κάθε καλοκαίρι να δίνει το «παρών» στον τόπο καταγωγής της (ο μπαμπάς της είναι Μυκονιάτης και η μαμά της Πορτογαλίδα) και αναστατώνει τον κόσμο με τις καυτές εμφανίσεις της με μπικίνι στην παραλία.

Η πρώην εστεμμένη καλλονή με τη μεσογειακή ομορφιά απαθανατίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live Tv το περσινό καλοκαίρι να χαίρεται τον ήλιο και την θάλασσα στον Ορνό, κόβοντας την ανάσα.

Σήμερα η όμορφη Κατερίνα στα 21 της είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα, ενώ ξεκίνησε να εργάζεται με μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση, παρουσιάζοντας το μεγαλύτερο σόου της Πορτογαλίας, το «Fama Show». Το περιεχόμενο του αφορά συνεντεύξεις και παρουσιάσεις ανθρώπων από όλους τους χώρους, όπως τον αθλητισμό και τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και ό,τι έχει σχέση με τα social media.

Είναι η μικρότερη παρουσιάστρια σε ένα τόσο δυνατό πρόγραμμα, με πολύ υψηλή τηλεθέαση. «Νιώθω ευλογημένη και πολύ χαρούμενη που με εμπιστεύτηκαν. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και, φυσικά, δεν θα αφήσω τη μεγάλη μου αγάπη, τη Νομική, που αποτελεί την πρώτη μου προτεραιότητα, θα τα κάνω παράλληλα», δηλώνει στο «Secret»της Εφημερίδας Παραπολιτικά η ίδια.

Δείτε την στο Facebook, και το Instagram

Απολαύστε την Κατερίνα στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη

Κατερίνα Σικινιώτη

Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη

Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη

Κατερίνα Σικινιώτη



Spread the love