Spread the love


Laura Cremaschi: Η οπαδός της Ρόμα μας δείχνει τα πάντα όλα.  H ίδια δεν φοβάται να γίνει προκλητική και αποδεικνύει ότι το σέξι είναι σαν τη σάτιρα: δεν έχει όρια. Από τα πάρτι του Silvio Berlusconi, στην παραλία.

Η Laura Cremaschi, η Ιταλίδα της καρδιάς μας (μετά τη Μόνικα Μπελούτσι πάντα), αποδεικνύει ότι δεν φοβάται να ποζάρει με μαγιό, αφού γνωρίζει ότι οι άντρες δεν την κοιτάζουν στα μάτια.

Η συμμετοχή της στα τρελά «μπούγκα μπούγκα» πάρτι του Silvio Berlusconi δεν ήταν ότι καλύτερο για την ίδια. Όμως βρήκε τον τρόπο να κάνει το δικό της ντόρο και να αναρριχηθεί στα σκαλοπάτια της δόξας και της επιτυχίας. Η επιτυχία βέβαια είναι μια έννοια σχετική και ο καθείς την ορίζει ως επιθυμεί.

Η Laura Cremaschi  θεωρεί επιτυχία να έχει μια σπιταρόνα στο Μαϊάμι, πληρωμένη εν μέρει από τον Silvio Berlusconi, και να δείχνει από μόνη της τα προσόντα της στο κοινό. Στην Ιταλία και τον υπόλοιπο κόσμο έγινε γνωστή όταν αναρτούσε φωτογραφίες στα social media, όπου είχε ζωγραφίσει στο στήθος ή τα οπίσθια της το σκορ που πίστευε ότι θα έρθει σε ένα μεγάλο ντέρμπι του ποδοσφαίρου. Κι από τότε όλοι ήξεραν τη Λάουρα.

Η ίδια πλέον, αφού κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε με τέτοιες κινήσεις, ζει μια ανέμελη ζωή στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Το 2014 την αποκαλούσαν «βασίλισσα των προγνωστικών» καθώς έγραφε αποτελέσματα αγώνων σε επίμαχα σημεία το σώμα της και τα ανέβαζε στα κοινωνικά δίκτυα. Τότε οι θαυμαστές της περίμεναν πώς και πώς την κάθε της ανάρτηση είτε στα οπίσθια είτε σε άλλα σημεία του σώματός της που αποκάλυπτε.

Έχοντας υπάρξει στον «επίλεκτο κύκλο» του Μπερλουσκόνι τώρα βγάζει χρήματα από το μόντελινγκ και αυτοδιαφημίζεται (όπως πολλοί άλλοι άλλωστε) στα κοινωνικά δίκτυα…

Δείτε άλλο ένα αφιέρωμα για την Laura Cremaschi από το Lifeviews.gr

Το γνωστό μοντέλο που αγαπά το ποδόσφαιρο ζει πλέον μεταξύ Ρώμης-Μιλάνου και Μαϊάμι όπου έχει σπίτι και απολαμβάνει την αύξηση της δημοτικότητάς της ιδιαίτερα μέσω Instagram έχοντας πάνω από 300.000 θαυμαστές, οι οποίοι αυξάνονται καθημερινά.

Το προφίλ της είναι γεμάτο από αποκαλυπτικές φωτογραφίες με μαγιό, στενά ρούχα ή με αθλητική αμφίεση κάνοντας γυμναστική, πάντα στις κατάλληλες πόζες. Φυσικά μέσω των κοινωνικών δικτύων προωθεί και τις διάφορες φωτογραφίσεις της με εσώρουχα.

Της αρέσει να προκαλεί και το απολαμβάνει. Αγαπά τη γυμναστική (με την οποία «χτίζει» το κορμί) και τη θάλασσα και φροντίζει να τα επιδεικνύει και τα δύο! Το αγαπημένο της «σπορ» βέβαια είναι να φοράει το μαγιό της και να κάνει ηλιοθεραπεία και στη συνέχεια να ανεβάζει τις φωτογραφίες της στο προφίλ της συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και σχόλια από τους φανατικούς θαυμαστές της.

Αυτή την φορά η Laura Cremaschi  τρέλανε τους πάντες με το μικροσκοπικό μαγιό της και την πίσω όψη της στο Μαϊάμι, όπου ζει και έριξε μια βουτιά, αλλά και έκανε ηλιοθεραπεία.

Την επίμαχη στιγμή, πήγε σκύψει για να αράξει την κορμάρα της στην ξαπλώστρα μπρούμητα και τελικά κατάφερε να μας δείξει άθελα της όλο το μεγαλείο του κορμιού της.

Δείτε την στο Facebookτο Twitter και το Instagram

Απολαύστε την στις πιο όμορφες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Laura CremaschiLaura Cremaschi Laura Cremaschi Laura Cremaschi Laura Cremaschi Laura Cremaschi Laura Cremaschi Laura Cremaschi

Laura Cremaschi Laura Cremaschi Laura Cremaschi Laura Cremaschi Laura Cremaschi

Laura Cremaschi

Laura Cremaschi Laura Cremaschi Laura Cremaschi

Laura Cremaschi

Laura Cremaschi

Laura Cremaschi Laura Cremaschi Laura Cremaschi Laura Cremaschi Laura Cremaschi Laura Cremaschi Laura Cremaschi Laura Cremaschi

Laura Cremaschi

Laura Cremaschi Laura Cremaschi Laura Cremaschi Laura Cremaschi Laura Cremaschi Laura Cremaschi



Spread the love