Spread the love


Η αγαπημένη μας ηθοποιός ερωτικών ταινιών Μαριλού Μοράλες, το τελευταίο διάστημα περνάει άσχημες στιγμές αφού νιώθει ότι την εκβιάζουν, και της δημιουργούν προβλήματα με τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media που έχει χιλιάδες φίλους.

Παλαιότερα είχαμε αναφερθεί στο διάφορα προβλήματα που αντιμετώπιζε με το Instagram, και το τελευταίο διάστημα με τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, όπου με την συνδρομή των δικηγόρων της κατάφερε να το ανακτήσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αρχή έγινε με το Instagram, όπου αυτός/η που της έκλεψε τον λογαριασμό δεν την άφηνε σε χλωρό κλαρί, και όποτε άνοιγε έναν νέο λογαριασμό, πήγαιναν και τον κατήγγειλαν κάνοντας bock και το Instagram τον έκλεινε.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτός/η που χειρίζεται τον Fake λογαριασμό της μιλάει με τον κόσμο, και ορισμένοι υποστηρίζουν ότι τους στέλνει και φωτογραφίες της που κατεβάζει από τους λογαριασμούς της στο Facebook.

Την ίδια πρακτική εφάρμοσαν και στο Twitter, όπου κατάφεραν με απανωτές καταγγελίες, ότι ο λογαριασμός της είναι ψεύτικος, να της τον κατεβάσουν. Έτσι άρχισε το δράμα της, αλλά με την υπομονή της, αλλά κυρίως με την επιμονή της κατάφερε να αναστρέψει την κατάσταση και να ξανά ανακτήσει τον λογαριασμό της.

Αυτός ο λόγος την οδήγησε ώστε η Μαριλού να φτιάξει και το δικό της site ώστε όλοι οι φίλοι της να έχουν μια σταθερή, έναν ιστότοπο όπου μπορούν από πρώτο χέρι να μαθαίνουν τα νέα της.

Αυτό που μένει είναι τώρα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να ασχοληθεί με την περίπτωσή της, αφού όπως δείχνουν τα πράγματα, οι δικηγόροι της εκεί κατευθύνονται.

Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία, και επιτέλους ο κάθε επιτήδειος να πάει στον πάγκο τους.

Δείτε τη στο Facebook το Twitter το Instagram και στο mariloumorales.com

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες



Spread the love