Spread the love


Η 25χρονη Sara Sampaio, από την Πορτογαλία είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μοντέλα του οίκου εσωρούχων Victoria’s Secret και φωτογραφήθηκε με την νέα σειρά εσωρούχων τον Απρίλιο 2017 που λανσάρει η εταιρεία, και έκοψε ανάσες.

Η Sara Pinto Sampaio όπως είναι πλήρες το όνομά της έχει γεννηθεί στις 21 Ιουλίου 1991, και είναι παγκοσμίως γνωστή ως το μοντέλο, ή καλύτερα «άγγελος» της Victoria’s Secret.

Εργάζεται για την Calzedonia, και μας είχε ταράξει με την εμφάνισή της στο τεύχος 2014 Sports Illustrated Swimsuit.

Έχει εμφανιστεί σε περιοδικά όπως τα GQ, Elle, Vogue, Glamour και Sports Illustrated. Κέρδισε την Πορτογαλική Χρυσή Σφαίρα το 2011, το 2012, το 2014, το 2015 και το 2016 για την καλύτερη γυναίκα μοντέλο.

Θα πρέπει να αναφέρουμε και ότι η Sara ανακαλύφθηκε στην ηλικία των 15 ετών, αλλά δεν την άφησαν να διαγωνιστεί σε διαγωνισμούς ομορφιάς μέχρι την ηλικία των 16 ετών.

Στην ηλικία των 16 ετών, κέρδισε έναν διαγωνισμό μαλλιών στην Πορτογαλία με τίτλο «Cabelos Pantene 2007». Μετά το διαγωνισμό, είχε την ευκαιρία να βρεθεί σε εμπορική επιχείρηση στην Πορτογαλία. Μετά την επιτυχία του διαγωνισμού και των εμπορικών συμβολαίων που είχε υπογράψει, ωστόσο λόγω των αυστηρών γονέων της, έπρεπε να τελειώσει το λύκειο πριν γίνει επαγγελματίας.

Δείτε παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην εκρηκτική Sara Sampaio (ΦΩΤΟ)

Μετά την ολοκλήρωση του γυμνασίου, η Sara παρακολούθησε το Πανεπιστήμιο της Λισαβόνας, όμως το όνειρό της ήταν να γίνει μοντέλο της Victoria’s Secret, και το προσπάθησε πάρα πολύ για να περπατήσει στην πασαρέλα της το 2013 VS Fashion.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Sara Sampaio καίει καρδιές στο Instagram, αφού με 2,044 δημοσιευμένες φωτογραφίες της και έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα περισσότερων από 5,1 εκατομμύρια followers.

Δείτε τη στο Facebook το Fwitter και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio Sara Sampaio



Spread the love