Spread the love


Η Στέλλα Μιχαλέα είναι ένα πολύ εντυπωσιακό μοντέλο που δείχνει τα δώρα στο «Κάνε παζάρι». Είναι 26χρονη, και ξεκίνησε την καριέρα της μέσα από τις στήλες show biz, αφού πριν λίγο καιρό έγραφε για τις όμορφες καλλονές, ενώ τώρα χαζεύουμε τις φωτογραφίες της.

Η 26χρονη εισβάλει στον χώρο της showbiz μέσα από το ρεπορτάζ. Έγραφε μέχρι πρότινος για τις καλλονές της showbiz και τώρα διαβάζει αυτά που γράφουν οι δημοσιογράφοι για εκείνη.

Τελείωσε την σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, και ως νεαρή μαθητευόμενη δημοσιογράφος άρχισε την πρακτική της στα sites του καναλιού της Κηφισίας.

Εκεί πήρε το «βάπτισμα του πυρός» γράφοντας καλλιτεχνικά θέματα και σιγά σιγά απέδειξε το ταλέντο της!

Εργάστηκε αρκετούς μήνες ως συντάκτρια και, όπως αναφέρουν πρώην συνεργάτες της, η Στέλλα ήταν μια συνεσταλμένη κοπέλα, με αρκετό χιούμορ, μεθοδική, ήσυχη και ιδιαίτερα εργατική.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δοκιμάστηκε και ως παρουσιάστρια σε τηλεκουίζ και αφού πέρασε τις εξετάσεις και εκεί, οι πόρτες για μια καριέρα στη μικρή οθόνη άνοιξαν διάπλατα μπροστά της.

Εμείς μάθαμε γι αυτή όταν πάτησε το πόδι της στην Μύκονο, πέρσι τον Αύγουστο παρέα με την Τζούλια Νόβα, και τις απαθανάτισε ο φακός της κάμερας του Mykonos live tv.

Η Στέλλα Μιχαλέα ανεβάζει πολύ όμορφες φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και αν πολύ όμορφη κι εντυπωσιακή με 503 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να τραβήξει περισσότερους από 2,026 followers.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάνει καθημερινά παζάρι με διαγωνιζόμενους, που επιλέγει από το πολυπληθές κοινό, τους υποβάλλει σε δοκιμασίες και τους χαρίζει χρήματα και πλούσια δώρα.

Το «Κάνε Παζάρι» που απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, μας χάρισε δύο εκλεκτές παρουσίες.

Ο λόγος για τη Στέλλα Μιχαλέα και τη Μαργκώ Τούμπανη, τα κορίτσια που πλαισιώνουν τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και δίνουν άλλο νόημα στο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι.

Δείτε την Στέλλα Μιχαλέα στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

????⛵️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stella Michalea (@stella_michalea) στις

Στέλλα Μιχαλέα Στέλλα Μιχαλέα Στέλλα Μιχαλέα Στέλλα Μιχαλέα Στέλλα Μιχαλέα Στέλλα Μιχαλέα Στέλλα Μιχαλέα Στέλλα Μιχαλέα Στέλλα Μιχαλέα Στέλλα Μιχαλέα Στέλλα Μιχαλέα Στέλλα Μιχαλέα Στέλλα Μιχαλέα



Spread the love