Spread the love


Ένα ακυκλοφόρητο βίντεο του mykonos live tv μας δείχνει την ακμή και την παρακμή της βίλα Γαβαλά στην Μύκονο. Η εποχή που ο Λάκης Γαβαλάς διοργάνωνε τα μυθικά πάρτι στην βίλα του στην Μύκονο έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Σήμερα, το σπίτι αυτό είναι άδειο και ρημάζει.

Η εποχή που ο Λάκης Γαβαλάς διοργάνωνε τα μυθικά πάρτι στην βίλα του στην Μύκονο έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Για πολλές δεκαετίες τα πάρτι αυτά ήταν σημείο αναφοράς στο νησί των Ανέμων και συγκέντρωναν την αφρόκρεμα της ελληνικής μόδας και showbiz.

Πολύ γνωστά ονόματα όπως η Βάνα Μπάρμπα, Μιχάλης Ασλάνης, Νατάσα Λιακουνάκου, Χριστίνα, Παππά, Μάκης Τσέλιος, Στράτος Τζώρτζογλου, Αλέκος Συσσοβίτης, Πέτρος Κωστόπουλος, Τζένη Μπαλατσινού, Μπέττυ Μαγγίρα, Αννίτα Ναθαναήλ και πολλοί ακόμα επώνυμοι, όπως θα δείτε στα ρετρό ακυκλοφότητα πλάνα που εξασφάλισε το Mykonos Live Tv, έχουν διαβεί τις πόρτες της βίλλας Γαβαλά.

Ενός σπιτιού του οποίου το εσωτερικό ελάχιστοι είχαν δει, με εξαίρεση το επιτελείο της γαλλικής «Vogue», η οποία το φωτογράφισε σχολιάζοντας ότι είναι ένα από τα πιο καλόγουστα και ατμοσφαιρικά σπίτια της Μεσογείου.

Σήμερα, το σπίτι αυτό είναι άδειο και εγκαταλελειμμένο. Όπως θα δείτε στα ολοκαίνουργια αποκλειστικά πλάνα του Mykonos Live Tv, η βίλα ρημάζει όντας εξαιρετικά δύσκολο να πουληθεί. Ακαθαρσίες παντού, άδεια και βρόμικη πισίνα, σπασμένες πόρτες και δοκάρια, φθαρμένοι τοίχοι και πατώματα αλλά και μια κατεστραμμένη αιώρα συνθέτουν την εικόνα της εγκατάλειψης και της παρακμής.

Μετά τα οικονομικά του προβλήματα που αντιμετώπισε ο Λάκης Γαβαλάς, που τον έστειλαν στη φυλακή και τα χρέη του προς το Δημόσιο, δεν επέστρεψε ούτε στην βίλα ούτε στο νησί.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε περισσότερα στο mykonoslive.tv



Spread the love