Spread the love


Η Αναστασία Ναστάζια ανέβηκε στο τραίνο του Πηλίου, τον γνωστό «μουτζούρη» για να απολαύσει την μαγική διαδρομή στο καταπράσινο Πήλιο, το βουνό των Κενταύρων, για να απολαύσει την διαδρομή Άνω Λεχώνια- Μηλιές, αγναντεύοντας τον Παγασητικό κόλπο, στην σιδηροδρομική γραμμή που σχεδίασε ο Εβαρίστο Ντε Κίρικο, ο πατέρας του γνωστού ζωγράφου Τζόρτζιο ντε Κίρικο.

Το τρενάκι του Πηλίου είναι κάτι που αξίζει να επισκεφτείς όταν ο δρόμος σου σε φέρει στο βόλο, κι εκεί βρέθηκε η Αναστασία για τις ανάγκες φωτογράφησης με θέμα «οι ομορφιές του Πηλίου» μέσα από το φακό του Δημήτρη Παπαδιακούμη πρόσφερε όμορφες εικόνες μέσα στη φύση. Διαφορετικά εμφανιζόμενη αυτή τη φορά το κορίτσι από το βόλο ξέροντας να παίρνει και άλλους ρόλους εκτός από τη σέξι πλευρά.. μας εκπλήσσει συνεχώς ευχάριστα και μας αρέσει..

Πως σου φάνηκε η νέα σου φωτογράφιση σου αρέσει η φύση;

Mου αρέσει πάρα πολύ, κάθε φορά το βλέπω όλο αυτό σαν παιχνίδι, από το μέρος που θα πάμε, οι πόζες που θα πάρω, τα καινούργια μέρη που θα δω.. είναι όλα μαγικά.

Βγάζεις καλά λεφτά από τη δουλειά αυτή;

Αρκετά ώστε να καλύπτω τα γυναικεία έξοδα που θέλουμε όλες οι γυναίκες όπως ρούχα καλλυντικά αισθητικούς, πράγματα που λατρεύω.

Σε έχουν κατακρίνει αρνητικά για κόνσπεπτ όπως το πιο αισθησιακό γυμνό;

Τα αποτελέσματα μου είναι πάντα art, με έχουν κρίνει μα δεν ασχολούμαι. Είναι γνώμες δεν ορίζουν αυτό που είμαι. Η κοινωνία είναι εύκολος κριτής της εικόνας, εγώ την εικόνα την βλέπω ως ρόλο πόσο μάλλον όταν η εικόνα μου είναι αυτή μόνο στις φωτογραφήσεις και φυσικά ότι κάνω το κάνω γιατί μου προσφέρει οικονομικούς πόρους για να ζήσω. Όταν δεν μπορώ κάτι δεν το κάνω, όχι όμως ”δεν μπορώ” για τον κόσμο.

Υπήρξαν για σένα δύσκολες στιγμές στο χώρο που αντιμετώπισες;

Όλα αυτά τα χρόνια κατάφερα να κινηθώ σωστά, θα μπορούσα να εχω μπλέξει με πολλά για να βγάλω εύκολα χρήματα και να μου βρομίσει την ψυχή μου το μόντελινκ από ανήθικες προτάσεις, άλλα το απέφυγα όλα με τον τρόπο μου.

Θεωρείς τον εαυτό σου όμορφο, και πόσο εύκολα μπορείς να ρίξεις ένα άνδρα;

Βασικά όχι, πιστεύω σε άλλα χαρτιά πιο δυνατά από το να είσαι όμορφη, γιατί πάντα θα υπάρχει μια ομορφότερη. Το point μου όμως είναι ότι μπορώ να διασκεδάσω τον άλλο, και ένας διασκεδαστικός έρωτας είναι ο καλύτερος, όποτε καταλαβαίνεις ότι δεν ταιριάζω με σοβαροφανείς χαχαχα ..

Στα άμεσα σχέδιά σου, τι ετοιμάζεις;

Τον Ιούνιο θα κατέβω Αθήνα για συνεργασία με το site juicedevils.gr, κι ελπίζω να σας εκπλήξω.

Δείτε την στο Facebook I και στο Facebook

Απολαυστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε τα προηγούμενα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Αναστασία Ναστάζια (ΦΩΤΟ)

Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια

Η Αναστασία, είναι ότι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στην πόλη του Βόλου όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες της που ανεβάζει στην σελίδα της στο Facebook, που έχει την δυνατότητα να μένει στην επαρχία αλλά να δουλεύει επαγγελματικά σαν μοντέλο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Τέλος, δείτε περισσότερες πληροφορίες για το τραινάκι του Βόλου στην σελίδα του ΟΣΕ και στην wikipedia



Spread the love