Spread the love


Η Αναστασία Ναστάζια είναι ένα δροσερό μελαχρινό μοντέλο από την πόλη του Βόλου, και τακτικά μας αναστατώνει με τις όμορφες πόζες της μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Αυτή τη φορά ποζάρει για καλό σκοπό, για να βοηθήσει την τοπική ομάδα, που τόσο το έχει ανάγκη.

Για τις ανάγκες νέας φωτογράφισης η Αναστασία επισκευάστηκε μια όμορφη παράλια του Βόλου (Καρνάγιο στα Κάτω Λεχώνια) χαρίζοντας μας μέσα από το φακό του έμπειρου φωτογράφου Γιάννη Κουσετζή τις σέξι πόζες της.. Τι άλλο μας επιφυλάσσει στο μέλλον το κορίτσι του Βόλου;

Η Αναστασία Ναστάζια είναι ακόμα ένα ζωντανό παράδειγμα, πως μια κοπέλα που ζει και εργάζεται σε μια επαρχιακή πόλη μπορεί να κλείνει δουλειές στην Αθήνα, χωρίς να μετακομίζει.

Πέρα από τη φωτογράφιση καταλάβαμε ότι θα πάρει μέρος ενεργά για την προώθηση της τοπικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου και των εισιτηρίων του καθώς στο όλο εγχείρημα παρέστη και ο αντιδήμαρχος του Δήμου Βόλου και φανατικός της τοπικής ομάδας κ. Δημήτρης Πέγιος ..

Τι άλλο να πούμε, μπράβο στο Βόλο που βγάζει τέτοια κορίτσια.

Δείτε την Αναστασία Ναστάζια στο Facebook

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Αναστασία Ναστάζια

Αναστασία Ναστάζια

Αναστασία Ναστάζια

Αναστασία Ναστάζια

Αναστασία Ναστάζια

Αναστασία Ναστάζια

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο Lifeviews.gr μας είχε δηλώσει ότι; «Δεν ασχολούμαι καθόλου με την γυμναστική, γιατί είναι το σκαρί μου να μην παχαίνω. Έχω καλό μεταβολισμό και καίω τα πάντα πότε δεν παίρνω κιλά».

Για τις φιλοδοξίες της και σχέδια για το μέλλον μας είχε απαντήσει ότι: «Τα καλύτερα σχέδια τα κάνει ο Θεός για μας, εγώ απλά εκμεταλλεύομαι σωστά ευκαιρίες τώρα, αλλά που θα βγουν δε ξέρω, σίγουρα είναι όλα εμπειρίες».

Αυτό που την ενοχλεί και θα άλλαζε στην δουλειά της είναι: «Τα λάθος άτομα που γνώρισα στο παρελθόν που ήταν επιπόλαια».

Για το πιο δυνατό σημείο επάνω της πιστεύει ότι είναι: «Το χιούμορ μου σίγουρα».

Επίσης, αυτό που την ενοχλεί και θα άλλαζες στην Ελλάδα είναι: «Την χαμένη αξιοκρατία και τον ύπνο του λαού που δεν παίρνει μέρος. Όλοι έχουμε ευθύνη».

Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Αναστασία που σε κάθε φωτογράφιση προκαλεί πάταγο στην τελευταία της φωτογράφηση για το juicydevils.gr μας έκανε να την λατρέψουμε. Σύντομα θα έχουμε και άλλα θέματα μαζί της γιατί απλά είναι μια κοπέλα που μας αρέσει!

Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια Αναστασία Ναστάζια

Δείτε ακόμα:

Απολαύστε παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Αναστασία Ναστάζια (ΦΩΤΟ)



Spread the love