Spread the love


Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη πέρασε ως γκεστ από το πλατό του «Epsilon» όταν εμφανίσθηκε να ερμηνεύσει μπροστά στο κοινό και στην κριτική επιτροπή με μια πολύ «καυτή» ενδυματολογική επιλογή, τόσο «καυτή» που έδειξε οπίσθια. Δείτε το video.

Η Αγγελική Ηλιάδη, ήταν καλεσμένη χθες στο ριάλιτι του καναλιού «Epsilon», που παρουσιάζει ο Μένιος Φουρθιώτης, «Super Star Academy», με μια ξεχωριστή εμφάνιση της.

Η Αγγελική, ανέβηκε στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής με μίνι φόρεμα το οποίο αποκάλυπτε το πλούσιο μπούστο της και τα καλογυμνασμένα της οπίσθια.

Τα πλάνα όμως του σκηνοθέτη ήταν λίγο πιο αποκαλυπτικά απ’ ότι θα έπρεπε, για το μέγεθος της καλλιτέχνιδας, και όπως θα δείτε στις εικόνες που ακολουθούν, αλλά και στο βίντεο, η κάμερα πήγε όσο πιο χαμηλά μπορούσε, σε σημείο που τα έδειξε όλα.

Είδαμε σε πρώτο πλάνο την πλάτη της τραγουδίστριας και τα καλοσχηματισμένα οπίσθιά, και αναστατώθηκε όλο το τηλεοπτικό κοινό. .

Η Αγγελική Ηλιάδη επανεκτελεί το διαχρονικό και γεμάτο πάθος «Μια Γυναίκα Μόνο Ξέρει» που ερμηνεύτηκε για πρώτη φορά το 1993 από την αγαπημένη της γιαγιά και μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια Καίτη Γκρέυ, σε στίχους του Κώστα Λογοθετίδη, και μουσική οι «Εκείνος και Εκείνος.

Απολαύστε την Αγγελική Ηλιάδη στο βίντεο που ακολουθεί:

Αγγελική Ηλιάδη



Spread the love