Spread the love


Η Ashley Vee ξέρει πώς να τραβάει τα βλέμματα με τις σέξι πόζες της στο instagram. Η εξωτική της ομορφιά σε συνδυασμό με τις θεϊκές της καμπύλες αναστατώνουν τον ανδρικό πληθυσμό.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες μοντέλων. Αυτά που θες να κλειδώσεις σε ένα δωμάτιο και να περάσεις μια βραδιά αρρωστημένων ακολασιών κι αυτά που θες να παντρευτείς. Η Ashley Vee ανήκει και στις δύο κατηγορίες.

Ashley Vee  ξέρει πώς να τραβάει τα βλέμματα με τις σέξι πόζες της στο instagram γι’ αυτό έχει πάνω από 1 εκατομμύρια followers. Πλούσιες καμπύλες, προκλητικά οπίσθια και σέξι βλέμμα είναι το μυστικό για να σαγηνεύει τον ανδρικό πληθυσμό. Τα μικροσκοπικά μπικίνι επίσης είναι η αδυναμία της.

Μόλις δεις μία, δύο, τρεις φωτογραφίες της, υποκλίνεσαι στην εξωτική ομορφιά της και θες να της βγάλεις τα ρούχα αλλά και να ψάξεις δαχτυλίδι για να σκύψεις ιπποτικά μπροστά της και να της κάνεις πρόταση γάμου!

H 30χρονη είναι πρώην χορεύτρια και νυν μοντέλο και ονειρεύεται να αποκτήσει μια μέρα μια μαύρη Maserati με ροζ ζάντες.

Γεννήθηκε στο Λας Βέγκας και λατρεύει τον ήλιο, τη θάλασσα και τις φωτογραφίσεις, ενώ τα χείλι της είναι το αγαπημένο σημείο του σώματος της.

Η Ashley Vee ξεκίνησε το modeling όταν ένας φίλος της παραγωγός την είδε να χορεύει σε κλάμπ, ενώ αποκάλυψε ότι για να πετύχει στο χώρο της μόδας πρέπει να είσαι «ψεύτικος».

Η Ashley Vee ως παιδί, περιγράφει τον εαυτό της ως πολύ εκκεντρικό άτομο που έκανε ότι μπορεί για να προκαλεί. Επειδή λοιπόν οι καθηγητές ήταν προβληματισμένοι με την συμπεριφορά της και την εμφάνιση της και την έστελναν στο γραφείο του διευθυντή για να την επιπλήξει, και ο οποίος στην συνέχεια καλούσε τους γονείς της σχολείο. Η ίδια έχει όνειρο να μείνει στο Λος Άντζελες, αλλά επειδή αγαπά πολύ την οικογένεια της και δεν θέλει να τους αποχωριστεί μένει κοντά τους, ενώ οι λέξεις  που περιγράφουν  τον εαυτό της με τρία λόγια είναι έξω από τα όρια, πίστη αλλά και κακό.

Η μελαχρινή καλλονή επίσης είναι ένα κορίτσι που αν το πειράξει κανείς θέλει να πάρει εκδίκηση, γι’ αυτό αγόρια προσοχή αν προσπαθήσετε να της την φέρεται πισώπλατα, βρείτε καράβι να φύγετε.

Τέλος η Ashley Vee διαθέτει και το δικό της ιντερνετικό κατάστημα στο οποίο κανείς μπορεί να αγοράσει αναμνηστικά δώρα με σέξι φωτογραφίες της ίδιας επάνω. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το Ahsley Vee Store

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee \ Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee

Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee

Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee Ashley Vee



Spread the love