Spread the love


Το διάφανο φόρεμα της Αθηνάς Οικονομάκου τρέλανε τις Κάννες, όταν περπάτησε πάνω στο κόκκινο χαλί του κορυφαίου 70 Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, κι ήταν μια Ελληνίδα που κέρδισε την παράσταση και τα φλας των φωτογράφων.

Η Αθηνά Οικονομάκου έκλεψε την παράσταση και έκανε θραύση με τη διαφάνεια που φόρεσε. Τα φλας των φωτογράφων δεν σταμάτησαν να αστράφτουν, αφού η σέξι Ελληνίδα ηθοποιός ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.

Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα για την Αθηνά Οικονομάκου, αφού η Ελληνίδα ηθοποιός βρέθηκε να περπατάει στο κόκκινο χαλί του 70ού Φεστιβάλ των Καννών.

Συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε μια διάφανη τουαλέτα, δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου, που σε τίποτα δεν είχε να ζηλέψει από τις διάσημες σταρ του εξωτερικού, και πόζαρε σαν πραγματική σταρ πάνω στο στο κόκκινο χαλί.

Και φυσικά φρόντισε να ανεβάσει φωτογραφίες στο instagram γράφοντας: «Μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου».

«Και τελικά είμαι εδώ. Λίγα λεπτά πριν περπατήσω στο ξακουστό κόκκινο χαλί», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία της.

Μετά από μία δεκαετή πορεία στο χώρο της υποκριτικής, αποφάσισε να εκφράσει τη δημιουργικότητά της με έναν ακόμα τρόπο.

Κάπως έτσι γεννήθηκε το Allover. Ως μία ακόμα ανάγκη της για δημιουργία. Αν και, σε πρώτη φάση, σχεδίαζε τα δικά της κοσμήματα για τις προσωπικές της εμφανίσεις, αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της σειρά κοσμημάτων και να τη διαθέσει στο κοινό!

Δείτε το site της: allover.gr

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Αθηνά Οικονομάκου στο Instagram τα πάει πάρα πολύ καλά αφού έχει καταφέρει με 1,475 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 521 χιλιάδες followers.

Δείτε τη στο Facebook το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε και ορισμένες από τις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram, με εντυπωσιακές της φωτογραφίες.

Δείτε ακόμα:

H Αθηνά Οικονομάκου είναι κούκλα με μαγιό (ΦΩΤΟ)



Spread the love