Spread the love


Η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου μίλησε για τον πρόσφατο χωρισμό της, τις σχέσεις με την τηλεόραση, τους γιους της, και για την «καυτή» της φωτογράφηση με μαγιό. Η συνέντευξη πλαισιώθηκε από πόζες της, που συζητήθηκαν όσο καμιάς άλλης το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

«Ήθελα να κάνω σέξι φωτογράφιση τώρα που ακόμη μπορώ», δηλώνει η Μαρία Μπακοδήμου στο Down Town για το οποίο παραμίλησε όλος ο κόσμος που την είδε με μαγιό.

«Ο χωρισμός δεν είναι πρόσφατος, έχει γίνει από τον Σεπτέμβριο. Καταρχάς, ο χωρισμός είναι συμβολικός. Τελειώνει μία σχέση σε μια συγκεκριμένη μορφή της. Ο χωρισμός μπορεί να φέρει αναγέννηση σε μία σχέση, να την κάνει να μετατραπεί σε κάτι άλλο», είπε για το χωρισμό της από τον σύντροφό της ενώ συμπλήρωσε: «Τον Τίμο τον αγαπώ και τον εκτιμώ, οπότε χαίρομαι να ανακαλύπτω μαζί του νέους τρόπους για να ζούμε μαζί.

Όταν αγαπάς κάποιον, δεν χάνεσαι. Αλλάζει η μορφή της σχέσης σε κάτι άλλο και αυτό είναι κομμάτι της ωριμότητας που έχω πια. Είναι μια σχέση που έχει σεβασμό, αγάπη, φιλία… Στις προηγούμενες σχέσεις μου δεν υπήρχαν αυτά και γι’ αυτό δεν μιλάω με κανέναν πρώην μου, εκτός από τον πατέρα των παιδιών μου, βέβαια».

Περιγράφοντας την ζωή της εκτός τηλεόρασης, επισημαίνει πως νιώθει να ανακαλύπτει κάτι καινούργιο: «ανακαλύπτω μια Μαρία που θέλει να ζήσει με έναν άλλο τρόπο. Θέλω να περνάω καλά, να είμαι πιο χαλαρή, να βρω το fun που έχω χάσει. Γιατί έχω δουλέψει πολύ, σαν εργάτρια. Δεν είχα την έγνοια να διασκεδάσω, προτεραιότητα ήταν η δουλειά. Θέλει άλλη τοποθέτηση όμως η ζωή».

Μίλησε και για τους γιους της
Η Μαρία επισημαίνει πως είναι πλέον πιο χαρούμενοι που την βλέπουν περισσότερες ώρες και χωρίς άγχος, ενώ, στην ερώτηση για το πώς θα αντιδράσουν όταν δουν τις σέξι πόζες της, απαντά ότι «τα παιδιά μου μεγαλώνουν και ξέρουν ότι η μαμά τους είναι και γυναίκα και φίλη και ένας άνθρωπος με πολλές πλευρές. Γιατί να πρέπει να καταπιέσω κάποιες πλευρές; Τι έχω να κρύψω, από ποιόν και γιατί; Στο κάτω κάτω, ο καθένας την πορεία του την χρεώνεται, αυτό ισχύει και για εμένα. Τι με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι; Ο δικός μου δρόμος είναι, εκεί που θέλω θα με βγάλει!».

Για τα ποικίλα σχόλια προκάλεσε η φωτογράφηση της Μαρίας Μπακοδήμου σε εβδομαδιαίο περιοδικό, τόσο από τις ψυχαγωγικές εκπομπές, όσο και από χρήστες των social media.

Η παρουσιάστρια πόζαρε με μαγιό για λογαριασμό του Down Town, όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον χωρισμό της από την Τίτο Λειβαδίτη και τη ζωή της εκτός τηλεόρασης, ενώ πολλοί σχολίασαν με καυστικό τρόπο το ρετούς.

Αναρτώντας στο Instagram μία από τις φωτογραφίες, η Μαρία ανέφερε ονομαστικά τους συντελεστές της φωτογράφησης, γράφοντας στην λεζάντα μία κυπριακή παροιμία όλο νόημα, που αναφέρει «η γνώμη των πολλών κάνει τον άνθρωπο λωλόν»!

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Ιnstagram

«Σταύρωσαν» τη Μαρία Μπακοδήμου για την φωτογράφηση, αφού όλοι υποστηρίζουν ότι έπεσε περισσότερο photoshop από ποτέ.

Δείτε και τις φωτογραφίες της Μαρίας Μπακοδήμου στο περιοδικό Down Town:

Μαρία Μπακοδήμου Μαρία Μπακοδήμου Μαρία Μπακοδήμου Μαρία Μπακοδήμου Μαρία Μπακοδήμου Μαρία Μπακοδήμου Μαρία Μπακοδήμου Μαρία Μπακοδήμου

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Μαρία Μπακοδήμου έχει σελίδα με πωλήσεις ρούχων shop.marymary.gr .. Δείτε και στο Facebook.



Spread the love