Spread the love


Η 22χρονη Courtney Stodden αναστάτωσε τους φίλους της που την ακολουθούν όταν πόζαρε για χάρη τους στην παραλία της Σάντα Μόνικα την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, φορώντας το στενό της bikini της, και άφησε την φαντασία μας να καλπάζει.

Η Courtney Stodden (ολογράφως το όνομά της είναι: Courtney Alexis Stodden) φωτογραφήθηκε στην παραλία της Σάντα Μόνικα φορώντας ένα μικροσκοπικό άσπρο-ροζ μπικίνι, την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017. Γι όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Courtney A Stodden είναι ηθοποιός, μοντέλο, καλλιτέχνης γενικότερα, υπήρξε διαγωνιζόμενη τηλεοπτικής εκπομπής και κατάγεται από την Ουάσιγκτον των ΗΠΑ και έχει γεννηθεί στις 29 Αυγούστου 1994.

Είναι μια πολύ εντυπωσιακή 22χρονη η Courtney Stodden, η οποία έχει μπει στα μεγαλύτερα περιοδικά, έχει παίξει» σε όλα τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης όταν παντρεύτηκε τον 51χρονο ηθοποιό Doug Hutchison στην ηλικία των 16 ετών από έρωτα.

Μάλιστα, θa πρέπει να αναφέρουμε ότι η Courtney Stodden, πριν σχεδόν πέντε χρόνια, έχει λάβει την συγγνώμη από το Facebook όταν είχε διαγράψει τη σελίδα της λόγω «ακατάλληλης σεξουαλικής συμπεριφοράς».

Η εταιρεία δήλωσε ότι είχε αφαιρέσει το λογαριασμό της κατά λάθος, και είχε απαγορευτεί η πρόσβαση στην σελίδα της μετά από τη σχετική λογοκρισία. Η σελίδα της όμως έχει αποκατασταθεί από τότε, και η δήλωση του Facebook ήταν λιτή αλλά περιεκτική: «Ζητούμε συγγνώμη για οποιαδήποτε ταλαιπωρία»..

Σύμφωνα με την μητέρα της Courtney, Krista Keller, η κόρη της δεν δημοσίευσε ποτέ γυμνές φωτογραφίες της ή οποιοδήποτε άλλο ακατάλληλο υλικό, και υποστηρίζει ότι ξέρει γιατί το κοριτσάκι της έχει ξεχωρίσει.

Δείτε την σελίδα της: courtneystodden.com

Πειραγμένο το κορμί της ή όχι από τους πλαστικούς χειρουργούς κανέναν δεν ενδιαφέρει, αφού πραγματικά αυτό που βλέπουμε μας αρέσει, μιας και αυτό το κορίτσι δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο μαγιό που να την χωράει.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden Courtney Stodden

Δείτε το βιογραφικό της στη wikipedia.org



Spread the love