Spread the love


Η Έφη Γκούτα είναι μια όμορφη και εντυπωσιακή Ελληνίδα που ανεβάζει πολύ καλόγουστες φωτογραφίες της στους προσωπικούς της λογαριασμούς σε Instagram και Facebook. Δείτε τις φωτογραφίες της και χαρίστε της like.

Η Έφη Γκούτα όπως μας πληροφορεί μέσα από την σελίδα της στο Facebook σπουδάζει «Fashion Designer στο AAS College» από το 2014 έως σήμερα, και όπως αναφέρει έχει γεννηθεί στις 27 Ιουλίου 1996.

Η 21χρονη καλλονή ανεβάζει πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες της στους προσωπικούς της λογαριασμός, και γι αυτό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έχει συμπληρώσει το απαραίτητο αριθμό φίλων (5.000) και ακολουθείται από 2.914 άτομα.

Στο Instagram όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού με μόνο 222 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την προσέξουν περισσότεροι από 56.1 χιλιάδες followers, και όχι άδικα.

Έχει τον τρόπο της όταν κοιτάζει τον φακό, καθώς είναι μια κοπέλα με όλες τις προδιαγραφές μοντέλου, γλυκά χαρακτηριστικά, και πολλή καλλίγραμμη σιλουέτα αφού έχει πάνω της τον τέλειο συνδυασμό του «ζουμερού» και γυμνασμένου σώματος ταυτόχρονα.

Στο Facebook ανεβάζει συχνά σημεία της Θεσσαλονίκης που επισκέπτεται με τους φίλους της για να διασκεδάσει. Αυτός είναι ακόμα ένας λόγος για όλους εμάς που ζούμε μακρυά από την «πλανεύτρα» Θεσσαλονίκη να ζηλεύουμε.

Δεν υπάρχου λόγια να να περιγράψουμε την όμορφη Ελληνίδα των social media γι αυτό προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να την ακολουθήσουν στους λογαριασμούς της.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Έφη Γκούτα Έφη Γκούτα Έφη Γκούτα Έφη Γκούτα Έφη Γκούτα Έφη Γκούτα Έφη Γκούτα Έφη Γκούτα Έφη Γκούτα Έφη Γκούτα Έφη Γκούτα Έφη Γκούτα Έφη Γκούτα Έφη Γκούτα Έφη Γκούτα Έφη Γκούτα Έφη Γκούτα Έφη Γκούτα Έφη Γκούτα Έφη Γκούτα Έφη Γκούτα Έφη Γκούτα



Spread the love