Spread the love


Η Ευτυχία Λαζάρου είναι μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες, είναι μελαχρινή που βασιλεύσει τον χώρο που κάνουν καριέρα μόνο ξανθιές, και μπορεί να εντυπωσιάζει, αφού έχει ένα πολύ ιδιαίτερο και πολύ γλυκό τρόπο σε κάνει να ερωτευτείς με την πρώτη ματιά.

Όποιες αμφιβολίες κι αν έχεις, θα καταλάβεις τι ενώνουμε αν δεις το μεγάλο φωτογραφικό αφιέρωμα που ακολουθεί, αφού στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media ανεβάζει τις πιο όμορφες πόζες της.

Έτσι, δεν έχετε παρά να γνωρίσετε την επιτομή της μεσογειακή της ομορφιάς, αφού η Ευτυχία Λαζάρου είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο, που μέσα σε ελάχιστο χρόνο κατάφερε να εδραιωθεί στις πασαρέλες και στην καρδιά μας.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τελικά η πορεία της είναι εξαιρετική, αφού κι εμείς αλλά και οι φίλοι μας πιστεύουν ότι ενώ εξελέγη αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2012 και έχασε τον τίτλο με ελάχιστη διαφορά, εντούτοις αυτό δεν της στέρησε την επαγγελματική αναγνώριση.

Είναι μια από τις πιο όμορφες παρουσίες στο χώρο του μόντελινγκ, και σύμφωνα με αυτούς που την γνωρίζουν έχει χαμηλό προφίλ και είναι πραγματικά από τα καλά παιδιά του χώρου. Είχε εκπροσωπήσει την χώρα μας όταν πήγε στην Κίνα, όπου συμμετείχε στον Διεθνή Διαγωνισμό Miss Model Of The World 2014 μπαίνοντας στην τελική 20άδα της λίστας με τις πιο όμορφες του κόσμου, γιατί όλοι κατάλαβαν ότι είναι μια κοπέλα που συνδυάζει νιάτα, εμφάνιση και περιεχόμενο.

Είναι 27 ετών, και το ύψος της δεν ξεπερνάει τα 175 εκατοστά, και ανήκει στο ζώδια της Καρκίνου. Έχει σπουδάσει Διατροφολόγος και λατρεύει την ελληνική κουζίνα και έχει αδυναμία στη σοκολάτα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πολλές φορές βάζει την κόκκινη φόρμα της, για να δηλώσει πως είναι Ολυμπιακός, και τακτικά κατεβαίνει στο γήπεδο Καραϊσκάκη για να την θαυμάσει την αγαπημένη της ομάδα από κοντά.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ευτυχία Λαζάρου Ευτυχία Λαζάρου



Spread the love