Spread the love


Η Έλενα Κοκκίνου είναι από την όμορφη Κύπρο, είναι personal trainer και αθλήτρια του Κrav Maga, και ξεσηκώνει τα social media με τις εντυπωσιακές της φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Εκτός από γυμνάστρια όμως αρκετές φορές πρωταγωνιστεί σε καμπάνιες γνωστών εταιριών, λατρεύει τον αθλητισμό και ασχολείται από το pole dancing και τις πολεμικές τέχνες μέχρι τις καταδύσεις

Η Έλενα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρνακα, και είναι η δεύτερη στη σειρά από πέντε αδέλφια.

Εργάζεται ως μοντέλο τηλεοπτικών διαφημίσεων και πρωταγωνιστεί στις καμπάνιες γνωστών φωτογράφων, αλλά και μεγάλων εταιριών (Nike, Tom Carter, Sophia K). Λατρεύει τον αθλητισμό και στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με pole dancing, πολεμικές τέχνες (kravmaga), rollerblading, καταδύσεις και ψάρεμα.

Η γυμναστική έχει κατακτήσει την καρδιά και το μυαλό της, γι’ αυτό και την έχει κάνει επάγγελμά της.

Η Έλενα Κοκκίνου είναι απόφοιτος της σχολής κομμωτικής NVQ2, και πήρε πτυχίο στο personal training.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε εξομολογηθεί ότι πλέον θέλει «Να εργάζεται λιγότερο για να μπορέσει να κάνει περισσότερα σπορ».

Της αρέσει «η εντατική γυμναστική», και να «κοιμάται αργά το βράδυ». Στα θετικά του χαρακτήρα της της πιστεύει ότι είναι «επιμονή στους στόχους της».

Όταν κλήθηκε να απαντήσει για το ιδανικό αρσενικό που θα ήθελε δίπλα της απάντησε ότι πρέπει «να είναι ισορροπημένος, με ακέραιο χαρακτήρα και σταθερός στις απόψεις του».

Θεωρεί ότι το φλερτ υπάρχει παντού γύρω μας, και κυριαρχεί στην καθημερινότητα.

Εργάζεται καθημερινά στο γυμναστήριο, και είναι μια κοπέλα που ζει με πάθος κάθε στιγμή της ζωής της, ενώ βάζει την ψυχή της σε ό,τι κάνει.

Μάλιστα όταν κλήθηκε να κάνει τρεις ευχές, αυτές ήταν «να έχει αρκετό στήθος κοτόπουλο στο ψυγείο, να παραμείνει fit ως τα 80 της και να γίνει η γυμναστική για όλο τον κόσμο εξάρτηση».

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι πριν σχεδόν δυο χρόνια είχε πρωταγωνιστήσει σ ορισμένα βίντεο αυτοάμυνας, ειδικά για γυναίκες που τις επιθέτονται στον δρόμο, και πως μπορούν αυτές να αντιδράσουν.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου Έλενα Κοκκίνου



Spread the love