Spread the love


Η Ελένη Μπεριστιάνου είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων, και ανεβάζει πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Αυτό το κορίτσι πρέπει να το ακολουθήσεις.

Η Ελένη Μπεριστιάνου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Όπως αναφέρει στην σελίδα της στο διαδίκτυο, από το 2007 έως το 2010, παρακολούθησε μαθήματα σε κολέγιο, και εργάστηκε ως σχεδιάστρια κοσμημάτων για έναν από τους πιο έγκυρους κοσμηματοπώλες της Αθήνας.

Δείτε την σελίδα της: elenijewelry.com

Έχει κερδίσει γρήγορα φήμη για το μοναδικό της, «boho-glam» στυλ. Η σειρά από χειροποίητα, υψηλής ποιότητας κοσμήματα σημείωσαν τεράστια επιτυχία στην Αθήνα και παρουσιάστηκαν σε μεγάλα περιοδικά μόδας όπως η Ελληνική Vogue και το ελληνικό Life and Style, και εμφανίστηκε σε πολλές εκπομπές Lifestyle της τηλεόρασης..

Το 2010 η συλλογή της από λαμπερά σκουλαρίκια επιλέχθηκε και φοριόταν από διαγωνιζόμενες σε περιοδεία ομορφιάς κατά τη διάρκεια διαγωνισμού με βραδινά φορέματα.

Το 2010, η Ελένη πήγε στη Νέα Υόρκη, όπου έζησε για δύο χρόνια και απέκτησε το μεταπτυχιακό της στις καλές τέχνες της Σχολής Εικαστικών Τεχνών.

Σπούδασε αρχικά ζωγραφική και για άλλη εντυπωσίασε. Τα έργα της από γυαλί εμφανίζονται σε πολλές εκθέσεις της Νέας Υόρκης και συνεχίζει να δημιουργεί, ώστε να τραβάει τα βλέμματα σε όλη την καλλιτεχνική κοινότητα.

Τέλος, αυτό που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media ανεβάζει πολύ όμορφες φωτογραφίες της, με τις δημιουργίες της που και γι αυτό το λόγο αξίζει να την ακολουθήσεις είτε σαν Eleni Beri, όπως είναι στο Instagram, είτε σαν Eleni Jewelry που είναι στο Facebook.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου Ελένη Μπεριστιάνου



Spread the love