Spread the love


Η αγαπημένη μας Ελένη Μενεγάκη θα μείνει στην ιστορία με μια αποκαλυπτική της εμφάνιση μαζί με τον τότε σύζυγό της κ. Γιάννη Λάτσιο, επιλέγοντας να φορέσει μια see-through μαύρη μπλούζα. Από τότε την λατρέψαμε πιο πολύ για το θάρρος της, αλλά και για το καταπληκτικό της στήθος.

Η Ελένη Μενεγάκη ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που μεγαλώσαμε μαζί τους, παρακολουθώντας την μεγάλη της πορεία μέσα από την τηλεόραση και τις στήλες των περιοδικών.

Οι παπαράτσι την ακολουθούν κατά πόδας, κι αυτή πότε τα έχει καλά μαζί τους, πότε ξεσπάει μέσα από την εκπομπή της είτε μέσα οπό τους προσωπικούς της λογαριασμούς μέσα από τα social media.

Η αλήθεια είναι ότι ο πρώην σύζυγός της κ. Γιάννης Λάτσιος την είχε πιο χαλαρή, όποτε η Ελένη έκανε και πιο προκλητικές εμφανίσεις στην τηλεόραση, αλλά και στις εξόδους της, τώρα όμως έχει σοβαρέψει πιο πολύ του αναμενόμενου.

Ο έρωτα μπορεί να αλλάξει τον άνθρωπο, και η αγάπη προς τον Ματέο την κάνει να γίνεται άγριο θηρίο όταν πάνε να την φωτογραφήσουν με μαγιό στην αγαπημένη τους παραλία στην Άνδρο.

Κανείς όμως δεν μπορεί να ξεχάσει την Ελένη στις αθώες της στιγμές, εκείνες που μας έκαναν να την λατρέψουμε σαν γυναίκα και να την αποθεώσουμε σαν παρουσιάστρια.

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη  Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη Ελένη Μενεγάκη



Spread the love