Spread the love


Η συντακτική ομάδα του Lifeviews.gr έχει εμμονή με το καλό παλιό κρασί που όταν το δοκιμάζεις σε στέλνει στα ουράνια. Αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που αγαπάμε τις κυρίες τις Milf Ελληνίδες, άνω των 45 plus που διατηρούν κορμί 20χρονων, και εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους στην εγχώρια show biz.

Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι οι άντρες κάνουν πιο πολλές ερωτικές σκέψεις από τις γυναίκες σύμφωνα με πληθώρα επιστημονικών ερευνών. Μάλιστα όλοι οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι όταν ερωτεύονται οι άντρες, τότε αυτή η πρώτη εικόνα της γυναίκας που τους διεγείρει τον εγκέφαλο δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό τους όσα χρόνια και αν περάσουν.

Αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους του οι γυναίκες άνω των 40 συνεχίζουν να αρέσουν και να εντυπωσιάζουν περισσότερο και από τα κορίτσια πολύ μικρότερης ηλικίας. Στην Ελλάδα, δόξα το Θεό, έχουμε πολλά παραδείγματα που τεκμηριώνουν την πιο πάνω άποψη.

Έτσι, οι γυναίκες είναι σαν το καλό κρασί, που όσο ωριμάζει, τόσο πιο μεθυστικό και γευστικό γίνεται, όπως οι «καυτές» Ελληνίδες της showbiz όταν ξεπέρασαν τα 45 τους χρόνια, αρέσουν περισσότερο.

Ποιες όμως είναι λοιπόν οι Ελληνίδες που καταφέρνουν να είναι πιο σέξι σήμερα; Τα πράγματα είναι απλά αν δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν. Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλες που έχουμε παραλείψει, αλλά είμαστε σίγουροι ότι μέσα στην πρώτη δεκάδα υπάρχουν οι πιο κάτω επώνυμες, για πολλά ακόμα χρόνια.

Απολαύστε την τέλεια εντεκάδα, στις υπέροχες φωτογραφίες τους που ακολουθούν:

1. Η Δέσποινα Βανδή αλλά το κορμί της το ονειρεύονται πολλές νεότερες.

2. Η Ελένη Μενεγάκη, είναι πιο σέξι από ποτέ.

3. Η Έλλη Κοκκίνου, η οποία είναι πιο αδύνατη και σέξι από τα νιάτα της.

4. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι σήμερα τόσο σέξι που ρίχνει κάτω εικοσάχρονες.

5. Η Γωγώ Μαστροκώστα βάζει κάτω και τον εικοσάχρονο εαυτό της.

6. Η Μαρία Μπακοδήμου η οποία δείχνει πιο νέα και σέξι από ποτέ.

7. Η ανανεωμένη είναι η Τζένη Μπαλατσινού που ζει ένα μεγάλο έρωτα.

8. Η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου δεν συγκρίνεται με πολλές νεότερες.

9. Δεν μπορούμε να πούμε κουβέντα για την Κατερίνα Λέχου.

10. Στα καλύτερά της είναι η Σμαράγδα Καρύδη.

11. Τέλος, πως θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε την Χριστίνα Παππά.



Spread the love