Spread the love


Η ελκυστική Galinka Mirgaeva είναι στις γυναίκες που προτιμούν να κυκλοφορούν ή με το μαγιό τους ή με τα εσώρουχά τους και θέλουν να περνούν τις μέρες τους  ταξιδεύοντας σε πολλές χώρες.

Με ανάστημα 1 μέτρου και 78 εκατοστών, μπλε μάτια και θανατηφόρο κορμί, η Galinka Mirgaeva είναι ένας πολύ καλός λόγος για να δημιουργήσεις λογαριασμό στο Instagram.

Η ελκυστική Galinka Mirgaeva είναι στις γυναίκες που προτιμούν να κυκλοφορούν ή με το μαγιό τους ή με τα εσώρουχά τους και θέλουν να περνούν τις μέρες τους  ταξιδεύοντας σε πολλές χώρες.

Η Ρωσίδα καλλονή ανήκει στα πιο σέξι μοντέλα της χώρας της και όχι μόνο, καθώς έχει αμέτρητους θαυμαστές από όλο τον κόσμο. Το καυτό κορμί της Ρωσίας είναι σκέτη αποπλάνηση και επιδεικνύει τα κάλλη της σε κοινή θέα στο διαδίκτυο.

Galinka Mirgaeva καθηλώνει ολόκληρο ανδρικό πληθυσμό με το θανατηφόρο κορμί της και εάν ακόμη δεν την έχετε ακολουθήσει στα social media σίγουρα θα το κάνετε υπό έναν όρο, να είστε αρκετά θαρραλέοι!

Έχει δύο καυτά σημεία και κανείς δεν μπορεί να τα παραβλέψει… Το ένα είναι το πλούσιο στήθος της και το άλλο τα οπίσθια που κοιτούν στον ουρανό.

Η Galinka Mirgaeva γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρωσία και έχει κατακτήσει το instagram με τις αισθησιακές της φωτογραφήσεις.

Το 29χρονο μοντέλο σήμερα έχει πάνω από 2,3 εκατομμύρια followers και είναι το κεντρικό πρόσωπο μιας μεγάλης εταιρείας με αδυνατιστικά προϊόντα.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva

Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva Galinka Mirgaeva

Δείτε και άλλο μεγάλο αφιέρωμα στην Galinka Mirgaeva στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)

 

 



Spread the love