Spread the love


Είναι αυτό που λέμε, όταν η ομορφιά συναντά την πλαστική χειρουργική.. Όπως και να το κάνουμε είναι θέμα όταν το πανέμορφο μοντέλο Φρειδερίκη Μέμμου από την βόρεια Ελλάδα πόζαρε μαζί με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό Αντώνη Τότη στο ιατρείο του στις Σέρρες.

Για όσες κυρίες δεν τον γνωρίζουν, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι πρόκειται για τον Αντώνη Τότη τον επιτυχημένο πλαστικό χειρουργό από την Βόρεια Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα από τις Σέρρες, ο οποίος εκτός από τον τόπο καταγωγής του δραστηριοποιείται και στην Θεσσαλονίκη στην καταξιωμένη κλινική Γένεσις.

Πρόσφατα λοιπόν, βρέθηκε στο προσωπικό του ιατρείο στις Σέρρες, Εθνικής. Αντίστασης 15, το νεαρό μοντέλο Φρειδερίκη Μέμμου, όπου ο λόγος της συνάντησής τους μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος. Να περιμένουμε άραγε κάποιο διαφημιστικό spot, κάποια αλλαγή ή κάτι άλλο;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τους συνδέει οικογενειακή φιλία, και η Φρειδερίκη μας εκμηστηρευτικε ότι τον εμπιστεύεται απόλυτα, αν και το πανέμορφο μοντέλο δεν έχει ανάγκη από τις υπηρεσίες του.

Από την πλευρά μας να ευχηθούμε στον επιτυχημένο χειρουργό Αντώνη Τότη να έχει πάντα επιτυχίες και να κάνει τις γυναίκες που επισκέπτονται το ιατρείο του πιο όμορφες και πιο χαρούμενες.

Δείτε τον Αντώνη Τότη στο Facebook

Ακολουθήστε την Φρειδερίκη Μέμμου στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες τους που ακολουθούν:

Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι όσοι δεν γνωρίζουν την Φρειδερίκη Μέμμου θα πρέπει να ρίξουν μια ματιά στο προηγούμενο αφιέρωμα του Lifeviews.gr με τίτλο:

Φρειδερίκη Μέμμου: To μελαχρινό μοντέλο των ΤΕΙ

Η Φρειδερίκη Μέμμου είναι ένα νέο πρόσωπο στο χώρο της μόδας παράλληλα με της σπουδές της στα ΤΕΙ Σερρών. Κατάγεται από την Ηγουμενίτσα, αλλά αγαπάει την Μακεδονία και την Θεσσαλονίκη που τις δίνει έναν άλλο αέρα.

Η Φρειδερίκη είναι μια πολύ εντυπωσιακή μελαχρινή φοιτήτρια στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Σερρών. Μάλιστα έχει λάβει μέρος και σε διαγωνισμό ομορφιάς και χάρηκε την διάκριση.

Είναι στο ζώδιο «Λέων» και από πολύ μικρή είχε έντονη αγάπη για τον τόπο της, ασχολιόταν πολλά χρόνια με παραδοσιακούς χορούς συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις της περιοχής της και φυσικά στη παρέλαση 25 Μαρτίου που ακολουθούσε μετέπειτα και εκδήλωση τοπικών χορών.

Ξεκίνησε από τα 17 της χρόνια να εργάζεται σε νυχτερινά μαγαζιά ακολουθώντας αργότερα και διάφορα promotion. Έχει πάθος με το κολύμπι το τρέξιμο και την ισορροπημένη διατροφή. Πρόσφατα ξεκίνησε συνεργασία με το διαφημιστικό γραφείο UNIQUE στην Θεσσαλονίκη.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της αναφέρθηκε για την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ. «Δεν το είχα ποτέ σαν φιλοδοξία. Απλά προέκυψε και το ένα έφερε το άλλο».

«Δεν είχα άγνοια απλά για να είμαι ειλικρινής, κάποια πράγματα τα περίμενα λίγο διαφορετικά αν και δεν απέχουν πολύ από αυτά που περίμενα».



Spread the love